prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Mastie, neviem co si brala, ale na menovane posobi pomerne dobre zmes a prpgram dr Huldy Clark, co predava napr firma Jukl.
Ak ti nestacie odporucene davky, mozes ich zdvojnasobnit.
sanynka, mas pokazene travenie( na to potrebujes v dostatku kyseliny, enzymy mikrovlakniny probiotika)
a spomaleny metabolizmus(doplnky selenu a jodu)
Orol dodnes sa podarilo chemikom vytvorit okolo 55 000 novych chemikalii, co v prirode neexistuju a preto sa daju patentovat. Patent mozes dostat len na latky, co pred tym nikde neexistovali a ty si sich prvy vytvoril(nebezpecna hra na Stvoritela, ma samozrejme svoje nasledky, kdeze tieto latky su pre prirodu cudzie a teda predstavuju spravidla skodlive zamorenia)
V prirode su miliony rastlin mikrobov, aj vyssich zvierat. A kazde z nich mna hromady roznych latok cv sebe, co mozu byt pri klievceni a podpore zdravia uzitocne.
Kedze sa ale nedaju patentovat, tak sa na nich nedaju zarabat velke peniaze a tak od asi zhruba 20tych rokov minuleho storocia farmacia sa dala z peirodnych liekov na vyvijanie len umwelych, patentovanych a za 100 rokov vplyvu na lekarov, ucebne programy na lekarskych fakultach, sa jej podarilo rozne presadit pouzivanie len patentovanych liekov, tj chemikalii prirode cudzich=zamorenie.
A prirodne lieciva sa im dari potlacat tym, ze systematicky tlacia proti nim, proti moznosti ich schvalit napr vysokymi sumami a dlhymi schvalovacimi casmi, takze sa to nikomu nemoze vyplatit financne, lebo aj keby tie prirodne boli schvalene, kapital a cas na to vynalozeny sa nemoze vratit bez patentovej ochrany.
A zialbohu tento svet bezi nie na dobre myslienky, ale na peniaze...
Zdravím,brala som prírodné aj chemické lieky na ascaris,larvy toxocary,ale Lamblií ktoré mám v hrdle,zrejme aj hlave som sa nezbavila.Našla som na webe stručnú informáciu, keď pomohlo zjesť tabak,prosím o info t.j.odporúčanie alebo riziko skúsiť túto "terapiu".
Ďakujem.
Ahoj RNG,
vedel by si mi povedat kde robim chybu pri uprave hmotnosti? Mam 167 cm, momentalne 61 kg. Uz vyse roka sa mi nedari dostat pod 59 kg, stale mi to kolise medzi 59-62 kg. Cez pupok mam uz 87 cm. Behavala som 4 mesiace 3x tyzdenne po hodine, potom som na niekolko mesiacov obmenila za taebo ci tabatu 3-4 x tyzdenne, aj plavanie som zapojila k tomu 1x tyzdenne hodinu. teraz uz vyse mesiaca som vyradila chleba, pecivo, obmedzila sladke, cvicim tabatu a nejde to vobec dole. Mam stale nafucane brucho, coraz vacsie spodne brusko a stehna. Jedavam acidko, jogurty, syr (mozzarela, cottage), zelenina, ovocie, maso kuracie a bravcove bez prilohy, cestoviny ci ryzu si dam max 1 tyzdenne, pijem len vodu, ciste mineralky, zeleny caj a obcas odstavene ovocno-zeleninove stavy. Zacali sa mi vyhadzovat okolo ust pod nosom drobne akoby vodove vriedky a na licach zapalene vredy, co som nikdy nemavala. Bola som uz aj na testoch u alergologicky na potraviny, nevyslo mi nic. Beriem lieky na alergiu (breza, palina, raz) a ATK. Denne som vsak nafuknuta, casto mi byva tazko. Uz zacinam mat z toho depku, lebo sa snazim a ziadny vysledok :-( Dakujem za radu
Ahoj RBG, poprosim Ta, aby si mi definitivne osvetlil veci z tvojho priapevku, citujem: Priroda ma radove ovela viac roznych liecivych a ochrannych latok ako vyraba farmacia. Zialbohu, kedze sa nedaju patentovat, tak nema o ne farmacia zaujem a za poslednych 100 rokov sa im podarilo lekarov naucit a presvedcit , aby pouzivali len farmaceuticke patentovane lieky na liecenie. P.s- DAKUJEM !!
Priroda ma radove ovela viac roznych liecivych a ochrannych latok ako vyraba farmacia. Zialbohu, kedze sa nedaju patentovat, tak nema o ne farmacia zaujem a za poslednych 100 rokov sa im podarilo lekarov naucit a presvedcit , aby pouzivali len farmaceuticke patentovane lieky na liecenie.
Ber najma tie zakladne, ako zinok, selen jod, vitaminy C(najlepsie ester C s bioflavonoidmi)
vitamin E, D-3(5000 IU) a K-2(200 mikrogramov)
samozrejme mikrovlakniny probiotika a cisti si cievy lecitinom.
Jedz hodne surovej zeleniny a ovocia, cim farebnejsie tym lepsie. Farby v ovoci a zelenine su antioxidanty, karotenoidy.
Na reumaticke bolesti ber curcuminoidy a serrapeptazu
Dakujem Ti RNG za vsetky rady. Vsetko som si zapisala a do vysky svojho dochodku skusim plnit. Ved je to zazrak.
Vcera som sa ta pytala na vylievanie krvi pod pokozku. To som uz uzivala Nattokinazu a Serrapeptazu asi 5 dni. Tie modriny sa uz nestihli stracat, zacali byt tmavomodre. Krv vytekala na to iste miesto.,, Uz som si vsimla, ze mi modriny akoby bledli, ale dnes to vidim jasne. Uplne blednu a su ruzove.
Je to zazrak. Zda sa mi, ze aj zacervenanie na nohe bledne, ale to nejde tak lahko...
Mozno existuje riesenie aj na parkinsona?
Ak nahradim requip L-Dopou, mozem si nejako pomoct od tuhnutia?
Beriem B12, calamarin a co treba este? Este raz dakujem. lumaraki
dakujem za radu .
Lumaraki, na spruznenie ciev treba vitamin C(3 az 5 grqamov) a E(400 IU), tiez rozne antioxidanty, najma bioflavonoidy(rutin hesperidin a najma diosmin), ale aj ine ako vinpocetine, huperzine, gingkolidy, extrakt z hroznovych jadierok(PAC, grape seed extract) a podobne, Vyborny je aj escin, co pouzivaju najma na krcove zily, ci uz ustne brany alebo vo forme kremov.
Odporucam ti brat aj vitaminy D-3(5000 IU) a K-2(200 mikrogramov) lebo cast krehkosti ciev moze byt sposobene kalcifikatmuyy v stenach ciev a menovane vitasminy npresuvaju kalcifikaty z makkeho tkaniva do kosti, kam patria.
A cisti si cievy lecitinom, 2 x do tyzdna polievkova lyzica) a ried krv a rozbijaj fibriny a tromby napr nattokinazou alebo serrapeptazou.
Tak predides porazkam a infarktom, alebo zlyhaniam nedokrvenych organov v tele, co pochova vyse 50% ludi dnes.
Inac vapenatenie chlopni na na srdci sa tiez da tymi vitaminmi D-3 a K-2 presunut do kosti