Otázky na RNG

Ogi2

Ahoj takze keby som skusil nasipat do plnotucneho mlieka mikrovlakninu, nechal napucat a potom tam supnol aj tie probiotika myslis ze by to mohli fungovat?

Asi to vyskusam hned teraz :)

lubiky

ahoj RNG, kamaratka mala problemy s imunitou a uzivala lieky isoprinosine a avamys. zistila ze je tehotna....hned prestala uzivat...ale je mozne ze mohli sposobit nejake problemy / poskodenie plodu napr ?

RNG

Nevidim ziadny dovod, pre co by si uvedene doplnky nemohla pouzivat prakticky v akejkolvek kombinacii, ak ti to tvoj zaludok znesie. Ak nie, tak si to rozdel tak, aby ti to nedrazdilo zaludok. Moja zena napr musi brat doplnky na kosti v 4 davkach, lebo vacsia davka jej prilis odkysli zaludok.

mayusa

Zdravim RNG,

dosli mi doplnky ktore si odporucal pre pribuzneho ktory ma problemy so stresmi a taktiez je to psychickeho povodu. Chcela by som sa opytat ci vlastne moze uzivat vsetko naraz?
Mam pren ho L thanine, sensoril, stress b-complex a tiez doplnky na travenie lebo ma problem prijimat potravu- DGL, jarro-zymes.
Tiez moze brat s tymito aj vitK2 a spirulinu s bone strenght?

A teraz som sa docitala ze aj melatonin by bol dobry s lteaninom moze si ho kupit doma a brat to naraz?

Vrucna vdaka za odpoved

RNG

Ogi2, nemam ani sajnu, co ktore probiotikum potrebuje z nalevu na kefirove kultury.
Komercne predavane probiotika pestuju kazde na inej kulture(pode) a po stabilizovani ich miesaju dokopy. Viem, ze prebioticke vlakniny/mikrovlakniny ich pomahaju rozmnozovat, preto odporucam kazdemu brat extra doplnok zmesi mikrovlaknin

Ogi2

Rng prosim ta poznas Tibetsku kefirovu mliecnu hubu?

ja ju mam a zda sa mi to velmi uzitocne pre imuitu.

chcem sa spitat ci je mozne volne kupitelne probioticke kapsule (otvorit a) vysipat do mlieka s hubov a dufat ze sa huba obohati o dalsie kulturi, ze tie vsipane klulturi sa prebudia a prichitia sa o hubku a zacnu v nej zit

popripade ako je mozne aktivovat a ozivit probioticke kulturi z kapsul bud aktivnych ci inaktivnych probiotik (chladnickove a tie co sa nemusi drzat v chlade)
Ak by som vedel tento postup tak to s tou hubov skusim sam.
PS dakujem

Ogi2

Vlastnosti citricidalu
-odkaz odstránený-

Co je GSE
-odkaz odstránený-

tu su prudukty ktore ostatny klamlivo predavaju ako Citricidal pritom je to iba extrakt z grapefruitu a aj to tam vsade pisu :)
-odkaz odstránený-

tieto firmi sa tvaria ze predavaju citricidal, este ich nemam ovrene mozme skusit kupit a uvidime

-odkaz odstránený-

-odkaz odstránený-

Tu ako spomenul RNG predavaju tiez vraj citricidal ja odtialto objednam a skusim
cenovo je to vyhodnejsie ako tie slovenske hoogle

-odkaz odstránený-

Linky su skratene ccez zkracovac URL aby neposobili ako reklama :)

Roman27

K tomu citricidalu este...pozeral som aj zadnu stranu su tam spomenute tie quarterovane polyfenoly ci ako...:D
ale je to tam spomenute

Roman27

Ahoj RNG, objavil som na Slovensku citricidal dneska asi najpravejsi, 60% bio/chem, horky jak svina...tak tato estranka dovaza:
www.hoogle.sk 31euro aj z dovozom ale
Dneska im dosiel a na stranke neni este napisane ze ho maju tak staci zavolat...Dufam ze tato informacia pomoze :)