Otázky na RNG

RNG

Rutin hesperidin a diosmin neriedia krv, a teda nemeozu sposobit krvacanie. Su to antioxidanty, ktore zvysuju ucinnost vitaminu C a spruznuju cievy v tele.
DIM, I3C a chrysin znizuju hormonalne hladiny napr testosteronu, ale zaroven jemne aj estrogenove hladiny. To su jedine, co poznam na chlpatenie=hirutizmus.
Znizuje to aj hormon DHT(dihydrotestosteron) co je zodpovedny za zvysenie vylucovania z mazovuch zliaz tj nepriamo aj zvysenu tvorbu acni.

delphia

este by som sa chcela spytat na hormonalnu nerovnovahu. mlade dievca 17 rocne ma vysoku hladinu muzskych hormonov, neziaduce ochlpenie, problematicku plet. gynekolog to chce riesit antikoncepciou. ake su moznosti prirodnej liecby?
dakujem

RNG

Fraxiparin moze sposobovat krvacanie, a nerozbija krvne zrazeniny. Nattokinaza nesposobuje krvacanie ani vo velkycy davkach, a vie rozbijat krvne zrazeniny.
Odporucam 2 x 4000 FU. Ale samozrejme rozhodnutie je na vas.

delphia

sestra ma komplikovanu zlomeninu clenka. objednala som jej nattokinazu od Now Foods. nakolko nemame osobnu skusenost s nou, ma obavy prestat si pichat fraxiparin. je ta nattokinaza naozaj bezpecna, alebo treba ju kombinovat s fraxiparinom? sestra ma 90 kil, ake je davkovanie nattokinazy na den. zatial ma kludovy rezim.
dakujem

RNG

EPA a DHA je dobre na nervovu cinnost, ale nepomoze ti spat. Na spanok su byliny ako, valerian, pastierska kapsicka a chmel(to kazdy pozna po vypiti piva).
L theanine ukludnuje a preto pomoze zaspat. Melatonin je priamo spankovy hormon, co telo vyraba cez den zo serotoninu pri silnom svetle a vyluci v noci, v uplnej tme a klude(destresovat!!!)

Nickname81

prepač nejde mi poslat ten odkaz na ten ryby olej Rybí olej 1000 mg - EPA + DHA 100+7tob zdarma hodi sa mi to?

Nickname81

Rng tak som myslel že čo by som si mal ako hlavne zadovážiť z lekarne keby si mi poradil:) lebo velmi sa chcem z toho dostat a byt zas normalny..ten rispen som od včera prestal brat (mal som to kvoli spanku) a dal som si včera melatonin( pol tabletky) išieil som spať asi 23:30 a zobudil som sa o 5 rano ale už sa mi nedalo zaspat...ten L-theanine je vhody? možem to uživať s tym melatoninom?..sa bojim aby mi ten melatonin zaberal aby som spaval normalne a hlavne mohol zaspat znova aj ked sa prebudim

RNG

Nuz stress a nedostatok mineralov spsobuje tetanie. Doplnok magnezia je spravny, ja by som doplnil aj draslik(kalium) pripadne aj sodik. A samozrejme by som sa destresoval a napravil spankovy cyklus. Zly spanok dlhsie ta moze uplne vyslabit . Viac pozri cez google pod mojim nickom na temach stres, spanok a tetania.