Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

janulienocka

Dobry vecer RNG,uz asi tri tyzdne mam problem, ze ked si vecer lahnem do postele,po chvili zacnem pocut pulzovat krv v pravom uchu, je to velmi hlasne a neprijemne. Ked sa postavim a trochu pochodim,pochvilke to zmizne.Ale ked si lahnem,opat sa to objavi.Cim to moze byt?Prosim o radu,je to velmi neprijemne

kiky

Ahoj RNG,
uz tri dni beriem antibiotika ROVAMYCINE 3 M.I.U(aky mas na ne nazor, zaberaju na streptokoka?) na toho streptokoka, prve dva dni my bolesti hrdla presli ale znova sa vracaju.Bojim sa ze sa toho nezbavim lebo tam je davka len na 5 dni dokopy.Uz naozaj neviem co mam robit, buduci tyzden by mi mal prist ten citrcidal. Aku mi odporucas dennku davku?teda zarobim si tych 35 kvapiek do vody a kolko z toho denne mam pit?dufam ze nie cele???
uz som z toho hrdla fakt zufala, myslis ze to moze byt sposobene aj tym ze maturujem a som v strese???

dakujem za odpoved

jara

dvojbotka, balik okolo 4kg, vyjde asi 60 dolarov, niekomu to islo aj cez colnicu, niekomu na postu, ja este neviem. Cez tu colnicu sa plati tiez.

certulinka66

RNG dostala som nejakú liečivu hubu,neviem ako sa volá..sú to biele kryštály..do vody sa dá cukor,hrozienka a každý deň sa táto voda zlieva..viete mi povedať o akú hubu ide a či je naozaj liečivá?vraj ju cítiť po plesni ale ja ju tam necítim..aby som sa zase zbytočne s niečim nenalievala..ďakujem

RNG

Dvojbodka, yam nemozno nahradit angelikou cinskou(Dong Quai),
Yam je zdroj diosgeninu a inych latok, z ktorych si telo zrejme vie vyrobit nejak vlastne hormony(napriek literature co tvrdi ze nie) LEBO TO PRACUJE,a to v pripade roznych problemov.
Dong quai je adaptogen a vplyva na plno procesov v tele a jedna z jeho mnohych vlastnosti je maly prispevok ku hormonalnemu vyrovnaniu a zlepsenemu sexu.

dvojbotka

Rng prosim vas este ma otazocku... Wild yam beriem pravidelne kvoli hormonalnym vykyvom v PMS a bolestivej menstruacii..dal by sa nahradit s Dong quai ?

RNG

Neberte na zaciatok viac nez pol lyzicky kyseliny askorbovej(praskova, krystalicka forma vitaminu C, komercne nazyvana aj celaskon), lebo to su 2 gramy a postupne to zvyste az po crevnu toleranciu tj ked zacnete mat prilis makku stolicu, tak to moze byt sposobene drazdenim kyslej formy vitaminu C
Ja dnes uz znesiem postupne po malych glgoch piter aj 2 lyzicky askorbovej kyseliny za den, viac som si este nikdy nedal, ked som potreboval velke davky pri viralnych nakakzach(1-1,5 gramu kazdu hodinu) bral som neutralnu a lepsie vstrebatelnu formu, ester C, ktory ma zaroven aj dlhsiu zivotnost v tele, cize sa da vybudovat v krvi vyssia hladina, nez s kyselinou askorbovou.