Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

roztok citricidalu, ktory odporucam na kozu na vyplachy aj na pitie je 35 kvapiek na liter vody.
Jedina vyssia koncentracia je na plesen na nechtoch na nohach, kde som odporucil az 6 krat tolko, tj 3 kvapky GSE kvapky na lyzicu kokosoveho oleja(alebo 3-4 kvapky citricidalu na 2 lyzice kokosoveho oleja).
Miesto vody na povrchove pouzitie moze byt samozrejme olej, ci uz kokosovy, alebo aj olivovy a ine.
Kokosovy je lepsi na kozu, lebo je vyzivny, tj naozaj prestupuje cez kozu a zivi podkozne vazivo.

jared

Mimi323, ty si tuším niekde v tejto téme písala, že si dávaš citricidal aj na tvár, tuším na noc to necháš pôsobiť ak si dobre pamätám. Prosím ťa ak nemám doma kokosový olej, môžem to zriediť aj s vodou, a v akom pomere?

RNG

kiki, ked mas infekciu v nosnych a prinosnych dutinach, tam ju roztok citricidalu, ktory pijes nemoze dosiahnut. To je mimo obehu krvi. Na to jedine pomoze kvapkat roztok citricidalu do nosa kazde 2-3 hodiny. Mozno je to dobre na striedacku s kvapkami koloidnej striebornej vody.
Totiz toxiny aj zive bakterie a kvasne kultury z tychto prinosnych dutin ti mozu donerkonecna drazdit hrdlo a drzat ho zapalene.
Iny dobod su rozne alergie, tie by som adresoval quercitinom(3x500 mg), vitamin C(3 gramy) curcumin(2x1+ gram) a bromelain(2x600 GDU). Boawelicku kyselinu ani nespomonam, lebo neviem ci ju vobec viete na Slovensku zohnat.

cpe

Ahoj RNG, ochorel som a dnes mi lekarka predpisala antibiotika. Mam zapalene hrdlo a prinosne dutiny (viackrat som vysmrkal zelenkasty hlien s krvou). Chcem sa opytat, ci mozem popri atb uzivaj aj citrovital, ci z kombinacie atb a citrovitalu nemozu vzniknut nejake vedlajsie ucinky. A dalej co je dobre na zapalene dutiny, ponoze klasicke naparovanie? Cital som, ze odpotucas aj striekat si roztok citrovitalu (GSE)do nosnych dierok. Mozes mi napisat ako to treba rozriedit. A este jedna vec. Ked zriedim citrovital s vodou, tak tam ostavaju take male pevne ciastocky, pravdepodobne ulomky kostok grepu, nevadilo by keby sa mi do dutin dostali aj tieto male ciastocky, kebyze som si striekol rozrok do nosa?
Velmi pekne dakuje za odpoved.