prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
antiko, Qlaira nie je prirodny produkt v ziadnom pripade, a nepatri nijak do kategorie potravinovych doplnkov, ale chemickych lieciv.
Potravinove doplnky totiz nesmu mat postranne ucinky a na Qlairu je cely list moznych skodlivych ucinkov.
Osobne odporucam prezervativy a "chemicku" antikoncepciu, tj baktericidne peny, kremy a pod. Tie najmenej ovplyvnia telo.
hviezdicka, oprava, neporiadne som to cital. Na pseudomonas aeruginosa je citricidal neucinny. Takze si musis vybrat z inych.
hviezdicka, ucinna davka manozy na vyplachnutie streptokokov je 2-3 gramy(podla telesnej vahy) kazde 3 hodiny. A malo by to byt kura trvajuca 3 dni!
Citricidal je tiez velmi ucinny na streptokoky, teda aj na take, na ktore nezaberu antibiotika. Davka ale musi byt dostatocne velka, aby to vytvorilo v celom tele koncentraciu hodne nad 60 ppm, tj odporucam alebo kapsule GSE(3x3-4 denne) alebo 60 kvapiek citricidalu, samozrejme do minimum litra vody a pit po malych glgoch pocas aspon 8 hodin.
3 hodiny po tom (na noc)treba zobrat velku davku probiotik, ako napr Swanson Ultimate Probiotic.
Ked to zopakujes niekolko dni po sebe, velmi pravdepodobne znicis vsetky streptokoky v tele. Kombinovat s dostatocnymy davkami D-manozy ten ucinok len zvysi.
Osobne mam dost skusenosti s nizkodavkovymi nekonecnymi "lieceniami"
Dostatocne vysoke, klinicky ucinne davky znicia nakazy za par dni s velkou pravdepodobnostou.
Zialbohu to mozno robit len s latkami pre telo neskodnymi v takych vysokych davkach. Synteticke atb. sa nemozu natolko predavkovat, lebo poskodia telo a v malych davkach len vyslachtia o to odolnejsie mikroby.
Ak toto nepomoze, je hromada inych ako Samento, extrakt z olivovych listov, collostrum, graviola, lapacho, oreganovy olej atd...
Vyhoda prirodnych potravinovych doplnkov je , ze sa daju kombinovat a mozes ich brat aj desat, ked treba
rng dakujem za odpoved....gastroenterolog mi povedal,ze lymfocytarna kolitida nieje nic vazne,patri medzi dyspepticky syndrom,nerobi ani kontroly....pises,ze je to ulcerozna kolitida,som z toho hotova.....kde zozeniem lieciva,ktore menujes,nikdy som o nich nepocula....dakujem za kazdu radu,pomoc...lusen
Zdravím ťa RNG, prosím ťa, Digestive Enzymes od Swansonu sú dostatočne silné na čistenie?
mersy ďakujem, určite si objednám.oli
mersi, Bacopa moniera je stara znama rastlina na zlepsenie mozgovej cinnosti, patri medzi nootropika.
Osobne skusenosti s nou nemam, lebo len raz som skusal zmes gingka, hupoerzinu a vinpocetinu a zena ma prinutila aby som ho prestal pouzivat, lebo sa mi natolko zrychlila rec, ze ma prestala rozumiet.
Snad neskor, ked sa mi znacne spomali mozog budem tieto prostriedky pouzivat. Zatial ich nepotrebujem
mersi, Bacopa moniera je stara znama rastlina na zlepsenie mozgovej cinnosti, patri medzi nootropika.
Osobne skusenosti s nou nemam, lebo len raz som skusal zmes gingka, hupoerzinu a vinpocetinu a zena ma prinutila aby som ho prestal pouzivat, lebo sa mi natolko zrychlila rec, ze ma prestala rozumiet.
Snad neskor, ked sa mi znacne spomali mozog budem tieto prostriedky pouzivat. Zatial ich nepotrebujem
pre oli:Ano,posielaju.
Poštovné je 145,- Kč. Platbu za objednané
produkty včitane poštovného je treba prepočítat na eura kurzom devízy predaj
z www.csob.sk a odoslat v eurach na ich Slovenský účet č. 2600008144/8330. Po pripisání platby zásielku ihned odosielaju.
Dobry den RNG.prosím ak budete taky laskavy a prečitate si zloženie tohoto lieku-www.nobelplus.sk -je to podla vas prirodna antikoncepcia?-pretoze reklamuju to ako antikoncepciu na prirodnej baze. dakujem