ja uz neviem co so sebou...poradte mi....

Príspevok v téme: ja uz neviem co so sebou...poradte mi....
zuzana671

ahojte budem strucna...asi pred rokom som sla k lekarvi s ym ze mi to meska aj mesiac vzal mi krv a poveal ze mam zvyseny testosteron... nedochdza u mna k ovulacii a peto nemam menzes dohodli sme sa na liecbe a pedpisal mi antikoncepciu chloe po troch mesiacoch jej uzivania mi lekar vzl krv a poveal,ze tieto lieky velmi dobre vplivaju na moje telo ze testosteron sa mi ovela znizil tak som po pol roku uzivania tabletky vysadila lebo chceme dieta.. v 5.novembra som tabletky vysadila a 9 som to dostala dnes je 30 decembra a zas to meska...a urcite neotehotniem ked mam takyto cyklus lebo nemam ovulaciu poradte mi co mam robit mam taky pocit,ze ten testosteron sa mi zas zvysil..mate niektora podobny problem alebo skusenost?edeli by ste mi poradit niekto prosim...som s toho velmi smutna...

janka

potrebovala by som poradit.v juny ideme na skolsky vylet,a nechcela by som prave vtedy dostat menstruaciu...su na mesacne zastavenie menstruacie nejake tabletky,ak mam len 15 rokov?Ak ano,musim ist najprv ku gynekologovy?

kika7

...mam ten isty problem.... tiez sa pokusame o dietatko... nie si v tom sama... myslim, ze to chce hlavne veeeela trpezlivosti....

usiko

mas anovulacne cykly, samozrejme, ze raz budes mat dieta ale bez pomoci liekov to asi nepojde....mala by si ist k lekarovi, ten ti predpise lieky, je ich spusta /norethisteron, lutenyl.../, upravia ti cyklus a v pohode otehotnies, ak nemas iny problem....hlavu hore a do toho...mam par kamosiek co mali tento peoblem a vyslo to...