málo sexu

Príspevok v téme: málo sexu
kamilka

Mám 19 rokov a už vyše roka priatela, máme sa velmi radi,len mi ide dosť na nervy že spolu spávame tak málo. Niekedy už z toho chytám depku,a najviac ma štve že on to bere tak kludne. Už som mu viackrát naznačila že by som chcela častejšie. Je mi to sprosté že ja mám na to viac chuť ako on,nemalo by to byť opačne. Poradte čo mám robiť?

moje

Ano, raz za tyzden, mozno za 2? a trvalo skoro vzdy najviac 2 minuty.Takze tak:))) Ale ved to je uz jedno teraz, to som sa len chcela postazovat:)))

finch

hmm, jedno kolo. ja neviem ale ved jedno zvycajne staci. ale zas na druhej strane zavisi od toho kolko trva, tiez mavam dni ked to trva 2 min. :)))

moje

A tiez som to chcela tak vyskusat, ze nedat mu, ale ja som nikdy nevydrzala... Proste, ked som zacitila prilezitost, tak hned bolo po vsetkych predstavzatiach, ze vydrzim bez sexu.

moje

No baby, ja som mala to iste... Ja tiez nazhavena a on ze je uz unaveny... Zvladol najviac jedno kolo, obcas dve- to bol sviatok pre mna. A tiez sa mi zdalo, ze mu staci viac rucna praca a oral, jasne aj oral som mu raz za cas dopriala, ale tak vieme, ako to je,my z oralu nic nemame.:((. A tiez vyhovorky typu, som unaveny a normalne, ked sme zvladli jedno kolo, bol uplne spoteny a taky nahy zaspal, zevraj som ho tak vycerpala...No koniec. A to bol iba taky light sex pre mna... Akoze teraz je to uz jedno, lebo sme sa rozisli pre ine veci, ale dufam, ze vsetci chlapi nie ste taki...

lilus

no ved teraz to tak aj je, bo isiel na par dni mimo BA a tak sme bez seba a uz teraz mi hovori do telegonu ako sa na to tesi...no uvidime

jankaa00

ahojte baby...ja som tiež skor ten typ čo to chcem častejšie.ale poviem vám,neberte to hned tak tragicky žeby nechcel,alebo mal inú,alebo žeby bol gay..to sú blbosti..moj je zas taký typ že sa rýchlo unaví,ale je fit skor cez deň a do tej 19..a potom už by len spinkal..skuste zistiť kedy asi nato ma najviac chuť,či skor ráno,alebo večer..ja napriklad mam chuť tak ho zvediem..a potom už dostane aj on nato chuť..aj ked zrovna nemá...ved nikde nieje napísané že stale musia začať iba ženy !no nie?..

lilus

najprv som si myslela ze to nechce len s kondomom no potom som si nasadila aj HAK a nic, este sa ma aj opytal ze naco ju vobec beriem, ach jaj...no obcas ma taku fajn naladu a je taky nazhaveny, ale obcas na bode mrazu...

kamilka

presne aj ja sa tak cítim,a nebaví ma ked mu stále musím naznačovať že by som to chcela a on vôbec nereaguje, možno to je taký typ chalanov,tak čo mi teda ostáva,myslíte že by sa to niekedy mohlo zmeniť?