Mám 19 rokov a už vyše roka priatela, máme sa velmi radi,len mi ide dosť na nervy že spolu spávame tak málo. Niekedy už z toho chytám depku,a najviac ma štve že on to bere tak kludne. Už som mu viackrát naznačila že by som chcela častejšie. Je mi to sprosté že ja mám na to viac chuť ako on,nemalo by to byť opačne. Poradte čo mám robiť?
málo sexu
sľúbil mi že sa to zmení tak som zvedavá
jasne ze ma male libido, ale to sexuaolog nenapravi. jedine ze by mu umelo pichal testosteron ale to je dost drasticke a nic prijemne.
ako som tu uz radil. je to brutal ale skuste pol roka nic, a ked ani to nezaberie, tak to potom nie je nieco zdravotne v poriadku ci uz po fyzickej alebo psychickej stranky.
nema male libido? zajdite spolu k sexuologovi.
Kamilka, no to by som ja asi neprezila... Nechcem vrtat alebo co, ale co si myslis, ze bude po 10-20 rokoch??? Neviem, ci sa to uz len horsit nebude...A pochybujem, ze to vydrzis bez milenca potom. Tolko moj nazor.
bobak ten môj má 21,inú nemá to viem,skor on mna viacej kontroluje ked sa za nejakým obzriem,neviem či má menej hormónov,no s ním to nič nerobí aj ked 2mesiace nemáme
ten moj ma 17 a uz vyse mesiaca sme sex nemali, iba rucnu pracu a oral....miesto by aj bolo, ale on o to ako keby ani nemal zaujem, on to chce len ked je to na celu noc a mozeme sa spolu zobudzat..ale takych prilezitosi je naozaj malo, kvoli tomu som aj vysadila HAK, lebo ved naco
Kamilka, koľko má ten tvoj? Počítam tak 70 rokov? To predsa nie je možné na to není nijaká rada treba ho nechať vyšetriť. Ja už mám niečo za sebou ale, keď to nemám aspoň raz za dva dni tak som zúrivý ako tiger a nie je so mnou žiadna reč. Testosterón mi buší v žilách. Alebo nemá nejakú inú???
ale kdeze, ake kaleraby, to bolo predtym. ved som nemal jeden vztah. teraz mam inu, ale ako pisem je to asi na konci. heh, to by bola asi odvaha keby som lurike radil ako dosiahnut vaginalny orgazmus, co? :)
finch,to s ktorou ideš skončiť,tá čo ťa vtedy tak prekvapila?nepísal si že to bola už bývala?tak hladaj teda,samota je zlá :))
lurika,no mne by tiež stačilo aj raz za 2dni,ale raz za 2mesiace tak to už je moc,a k tomu orgazmu, veľmi to nerozlišujem,som rada ked mám vlastne nejaký