málo sexu

Príspevok v téme: málo sexu
kamilka

Mám 19 rokov a už vyše roka priatela, máme sa velmi radi,len mi ide dosť na nervy že spolu spávame tak málo. Niekedy už z toho chytám depku,a najviac ma štve že on to bere tak kludne. Už som mu viackrát naznačila že by som chcela častejšie. Je mi to sprosté že ja mám na to viac chuť ako on,nemalo by to byť opačne. Poradte čo mám robiť?

lurika:)

kamilka
moje

pocujte baby, ja viem ze to s tymto nesuvisi, ale pls moc ma to zaujima, mavate aj vaginalny orgazmus?

?? a k vasmu problemu- u nas je to zas opacne- mne staci ra za den, alebo raz za dva dni, le on chce stale, stale..

podla mna by ste, ked k tomu sexu nahodou dojde,mohli skusit nejaku novu techniku, nieco co by ho prekvapilo, ozvlasnit a spestrit sex a viacej ho drazdit, zvadzat, alebo hocikedy pocas dna ho prekvapte a urobte fajku napriklad, proste ho vzrusovat..

vela stastia :-P

:d

jaaaj tak to potom z nej nie si az taky hotovy ako si pisal...hm???:P co tu potom kamilke kaleraby tlacis do hlavy..?!Kamilka riskuj...:D

:d

jak konecne sak mas caju....ci ta na teba zo zasady neleti..??:D:P
a som zenske publikum...aby si sa mohol viac radovat...:D

kamilka

no uvidíme,chcem na Silvestra poriešiť dom,starkú poslať ku nám,dufam že to vyjde,lebo nemáme nič na Silvestra a už sa to blíži

Najčítanejšie články