mam 15 a moj priatel ma 17 a ide o to ze strasne ziarli na chalanov okolo mna....ked sme na nejakej party alebo niekde vonku a ked sa s nejakym bavim hned ho upodozrieva ze ma obtazoval a neviem co...raz ma jeden aj pobozkal lebo bol opity a fakt sa tomu nedalo zabranit a moj ho dost zmlatil...mam ho strasne rada a uz ked chalana pozna je to uplne v pohode ale na cudzich ide ako blazon...
nie je nejaky agresivny bezne len strasne ziarli...co mam robit?...
Chorobná žiarlivosť
pravda kazdy len po takych krasach pokukuje, pekna ale sprosta ako sa vravi a take krasavice vas opustia a najdu si lepsieho, lebo si nic nevazia... kedze vzdy jestvuje ,,krajsi,, a niekde vas ,,caka,, - uz som to zazil, no som sa rozkecal... bohvie kolko mas rokov malicka...,,ziarli - neziarli - kvakvakva, problemy jak pre 15 - rocne, uvidite ked budete starsi ako si budete vazit toho druheho a o krasu sa nebudete starat... fotomodelky ani modelky - NIKDY!
no ani sa necudujemze to tak dopadlo a chudacikovi tvojmu ex drzim palce nech si najde lepsiu kocku skaredsiu ktora ho urcite neopusti, by som ja tebe kopla do zadku modelocke jednej co bohvie co robi s fotografmi, ani sa necudujem ze ziarlil vkuse, taku K???? mat...
je koniec rozisla som sa s nim....stale pindal koli tomu mojmu fotografovi a tak...
uaaaau..no nie...salonka je modelka?...posli fotku nech zhodnotime...
Daj mu kopacky cim skor, lebo to "nemdopadne dobre". Ziarlivy chlap je chlap bez rozumu. Dnes mlati chalanov, co sa okolo teba vyskytnu, zajtra bude mlatit teba, za to ze si sa okolo nich motala...
Budeš to mať len horšie...tomu ver...
to ze robim fotomodeling je dovod k ziarleniu z jeho strany?...
n kedze robis fotomodelku aj ked len prilezitostne ma o dovod naviac aby ziarlil...boze..moja priatelka keby toto robila tak by som asi vsade chodil s nou..ved to sa okolo teba mota urcite plno chalanov nie_..a mlady fotogaf..omg..nedivim sa mu ...
prilezitostne robim fotomodeling..cize nie take ako si predstavi asi vacsina ludi pri slove modelka ze sa niekde v milane prehanam po molach ale niekedy ked mam ponuku robim fotky ale len tvar popripade umelecke...ale to je v tejto debate dost jedno nemyslis?...ci nejako to suvisi?...