Chorobná žiarlivosť

Príspevok v téme: Chorobná žiarlivosť
salonka

mam 15 a moj priatel ma 17 a ide o to ze strasne ziarli na chalanov okolo mna....ked sme na nejakej party alebo niekde vonku a ked sa s nejakym bavim hned ho upodozrieva ze ma obtazoval a neviem co...raz ma jeden aj pobozkal lebo bol opity a fakt sa tomu nedalo zabranit a moj ho dost zmlatil...mam ho strasne rada a uz ked chalana pozna je to uplne v pohode ale na cudzich ide ako blazon...
nie je nejaky agresivny bezne len strasne ziarli...co mam robit?...

salonka

ja som sa s nim uz minule o tom bavila ze preco tak strasne ziarli a on ze ma pocit ze je okolo mna az prilis vela chalanov ktory o mna maju zaujem a ze ma nechce stratit...ja si nemyslim ze by sa okolo mna nejako tocili ale kamarat mi vravel ze sa o mne ch. casto bavia...ja nechapem preco...ved zasa nejaka super modelka nie som ...mam z toho divny pocit...

miroslava111

Ahoj salonka! Nedá mi nereagovať na tvoj príspevok. Nechcem sa ti miešať do vzťahu ani do života, ale mala by si si poriadne rozmyslieť či takého žiarlivého chceš. Bola som v takom vzťahu a ver mi nie je to vôbec normálne že tak žiarli, voči normálnej žiarlivosti nič nemám ale ak presahuje svoje hranice tak je to choré. Čaká ťa s nim len veľa trápenia, o chvíľu ti bude kontrolovať mobil, kamaratky a bude chcieť vedieť kde si , s kým , čo robíš a pod. Ak to nie je vážne tak rozmýšľaj. So žiarlivcami je to peklo. Veľa šťastia

stanley

s tym asi ni nenarobis .. jedine keby sa snimi uz nestretavas a to je blbost. .. ja tiez strasne ziarlim ... my chalani sme taky , chcceme vas len pre seba :)