Prehanadlo

Súvisiaci obsah

vikky

Jedine co mojim detom pomohlo pri zapche bol klasicky teplomer to mi poradila starucka detska sestra ,ked ich bolelo brusko tak som im do zadocku strcila teplomer trocha sa tam s tym pomrvis ,tak odfukovali jedna radost a mali hned aj stolicu ,skus to .

Rrrr

Dobri den prosim o radu mali ma 7 mesiacov nechce ziadne UM len kravske mlieko no po tom sa nemoze vikakat ma dost tvrdu stolicu a nic mu nepomaha zuadni espumisan l vobec nic u lekara povedali ze staci hruska ale vobec nic ked tlaci aj z tvrdou stolicou mi ide krv prosim pomoc

celebrita facebooková

...a ja som mala opačný problém. Kedysi nebol taký deň, čo by ma aspoň raz po jedle neprehnalo... Potom som si všimla, že mi škodí mliečne, mastné, sladké a konzervačné látky. Neviem, čo je to za chorobu, pri mliečnom sa aspoň len tá intolerancia zistila.
Od čoho ma preženie??? Ale neželám si to a vyhýbam sa tomu, ako sa len dá, ale funguje vždy, keď to už teda chcete vedieť?
>>>mliečne, aj malé množstvo
>>>guláš z konzervy
>>>paštéty
>>>zelenina z konzervy
>>>všetko ovocie, aj sušené, aj čerstvé, no najviac také z konzervy a zo zaváranín
>>>zmrzlina
>>>jedlo z reštiky (keď si to isté uvarím doma, nemám problém)
>>>kečup (s paradajkami žiaden problém, mohla by som zožrať aj celé kilo)
>>>majonéza, tatárska, horčica...............
>>>sladkosti, ale absolútnym víťazom je čokoláda Milka :)
>>>v sáčku balené chlebíky, žemličky a croissanty: trvanlivé pečivo...
>>>sáčkové polievky a rôzne omáčky v sáčku
>>>zmrazené pečivo ako polotovar...
>>>je toho ešte oveľa viac, ale už sa mi nechce písať a uvedeným veciam sa vyhýbam, ako sa len dá. Po väčšine z nich ma preženie, po niektorých ma bolí hlava a vraciam z nich. Vyšetrenie na H.I. bolo negatívne (ryby, rajčiny, pohánka a káva bez cukru bez problémov...), problém je niekde inde, ale mne nateraz stačí sa všetkým konzervačným látkam a polotovarom vyhýbať a mám po starosti a po probléme. Možno, že vám niečo z toho pomôže, keď chcete, aby vás prehnalo. Mne by stačilo pol pohára laktózového mlieka a mala by som presne to, čo vy chcete a ja nechcem :) ... v živote som neužila žiadne preháňadlo

??????????

Voda z kyslej kapusty!!!!!!! Na lačno!!!! Skus najprv deci a ked nepoomoze, akua zvysovat po deci viac a viac az kym sa nepo*ereš prepáčte za výraz :)

Daduus

Ja som zjedla syr s hranolkami, hned potom som si dala melón a zapila to mnozstvom kofoly, v pondelok ma poslali dom zo skoly a cely tyzden dom bola doma

lukaluk

Odporucam kysle mlieko a za tym tepla voda s citronom do 1 hodiny isto pojdete na wc ale ako dlho to uz trvat bude to uz vam neviem povedat.

Lucia K

na lenivé črevá pomáha okrem stravy a dostatočného príjmu tekutín aj pravidelný pohyb. mne sa najviac osvedčil beh.

tralalalicka

alergicka som na mlieko...takze nemozem a mam uz dlhsie problemy a potrebujem sa precistit...rozmyslala som uz aj nad prehanadlom, ked ho raz vyskusam a nebudem to robit pravidelne, nemalo by sa stat nic...ale najskor som chcela skusit toto
no bohuzial mam skusenosti take, ze ked si dam nieco co by mohlo pomoct, tak uz len z nervov ma to chyti v skole, resp zacnem mat pocit ze mi treba a potom cakam len kedy skola konci a utekam domov..