potrebovala by som vediet, ci sa da nejakym sposobom urychlit menstruacia...najlepsie nejakou prirodnou metodou:) ako napriklad ked sa chce oddialit jej prichod ze vraj sa ma pit citronova voda, tak chcem vediet ze ci nieco take existuje aj ked uz menstruacia zacala...:) hm?:)
Potrebujem urychlit menstruaciu
Tak fyzicka aktivita, nielen brusaky, pomahaju, lebo okyslicia a prekrvia telo,co sposobi rychlejsiu obnovu a rast buniek sliznice maternice a menstruacia je potom aj menej bolestiva.ale zacat cvicit je najlepsie uz pred menstruaciou.
Sranda, ze ten menzes vzdy pride v tu najvhodnejsiu chvilu - dovolenka, skusky, promocie, svadba atd. :)Ako naschval...
tak ja neviem mozno sa mylim ale raz mi aj mama povedala ze cez telesnu ked to mam a mame gymnastiku alebo atletiku proste nieco fyzicky narocne nemam cvicit radsej...a jednej babe co poznam sa stalo to ze cez kramy na telsenj behala a pocas behu odpadla a mala strasne silne krvacanie-..neviem asi je to individulane ale ja to neriskujem radsej...ked som s tym prezila dovolenku v parizi aj v rime a doknca aj vo florencii sa to postastilo tak uz to prezijem aj doma...
ja tiez robim brusaky kazdy den ale tym ze sa ti blizi menstruacia tym ti to urychlit moze fyzickou namahou
Baby, to fakt myslite, ze tymi brusakmi si priblizite menstruaciu? To ja by som ju potom mala nonstop...A na urychlenie, ked ju uz dostanete tiez odporucam Ascorutin, skratilo mi to o dva dni.
no presne aj ja som ich xcela dostt bo mi dlho meskali tak ti poradim to co pomaha mne....urobim aspon 60 brusakov riadne sa ponamaham a ptm sa supnem do teplej vody a mam to...ptm sa ozvi ako a co ti pomohla papa drzim palce
Brusaky? Dobry for. Skus vitamin C, ten napomaha hojeniu ran, stabilizuje cievne steny...Alebo este Ascorutin
prosim, odpiste mi, dakujem
moma a prosim ta na co je dobry ten acylpirin?? on sa ma uzivat pocas alebo pred menzesom?? a skrati ju alebo ako?? dakujem, ak s tym mas teda skusenosti
Jednoznacne acylpirin... neskusali ste?