potrebovala by som vediet, ci sa da nejakym sposobom urychlit menstruacia...najlepsie nejakou prirodnou metodou:) ako napriklad ked sa chce oddialit jej prichod ze vraj sa ma pit citronova voda, tak chcem vediet ze ci nieco take existuje aj ked uz menstruacia zacala...:) hm?:)
Potrebujem urychlit menstruaciu
mne raz odporučila moja známa tú takzvanu tabletku \\\\\\\"PO\\\\\\\" ale cena takéhoto špásu je cca 20Eur .... mali sme totiž v pláne dovolenku počas mojich dní D a naozaj to fungivalo M sa mi začal o 6 dní skor ako bolo v pláne a dovolenku som si mohla naplno užiť ;)
ja by som potrebovala nieco taketo tiež -ja ju potrebujem dostat o 3-4 dni skor,to mi uplne staci,ale tiez neviem co na to,take veci,ako tu pisete ,vino a cvicenie mne nepomáha :) u mna si chodí kedy chce ..
To je nezmysel.
Menštruačný cyklus je prekvapujúco harmonický. Pred ovuláciou sa v tele ženy vylučujú hormóny, najmä estrogén.Väzivo okolo sliznice maternice sa naplní krvou, zhrubnutá sliznica sa začne odlupovať a spolu s menštruačnou krvou sa vyplaví von. Takže si osobne myslím, že tým že sa budete snažiť tento cyklus prerušovať, alebo spomaľovať priebeh vylučovania menštruačnej krvi nič nevyriešite, pretože Vaše telo to potrebuje tak či tak dostať von.
Vlozku do plaviek??????? NO tak to je uplne uzasny napad, ved pocas menstruacie si dole viac otvorena ako inokedy a ist sa kupat pocas toho... tym si koledujes akurat tak o nejaku dobru infekciu
Ahojte baby. Menštruáciu vám dosť zoslabí veľa silnej citrónovej vody- takej nekupovanej. Do fľaše s vodou si vyžmýkate dostatočné mmnožstvo citrónu a budete túto vodu piť celý deň počas menštruácie. A aj ostatné dni dodržiavajte podobný rytmus. Samozrejme si vypite aj niečo iné, nie len toto. Napríklad čaj, džús, čistú vodu,... . Ozaj to pomáha, mám to z vlastnej skúsenosti. Počas cesty na dovolenku si nebudete musieť meniť hrubšiu vložku, a kúpať sa s minimálne silnými krámamy síce nie je dobré, ale kebyže si dáte nejakú malú vložku do kraťasových plavok, je to úplne v pohode. A navyše budú kratšie a potom si vodu ozaj užijete! ;-) :-)
...poraďte mi prosím...kramy som mala dostať uz 29.3 a stále nic...niesom tehotná..nemala som styk od posledných kramow..lenže teraz by som ich potrebowala niak urýchliť..wywolat..najneskôr aby som ich dostala do zajtra..ale nechcem žiadne tabletky ..niečo prírodné ak wiete...diki..
Asi pohár červeného vínka alebo horúci kúpeľ
Ahoj chcem sa spytat mam nepravidelnu menst.mam zapa
l v posve a meska mi menstruacia.poradte mi moze mi meskat lebo som tehotna alebo suvisi stym aj zapal poradte mi.dakujem
Dobrý deň, chcem sa opýtať na to červené vino.Koľko ho treba vypiť aby som vyvolala menštruáciu ?? Mešká mi a potrebovala by som ju dostať čo najskor.Poradte mi prosím.. Ďakujem. :) :)