potrebovala by som vediet, ci sa da nejakym sposobom urychlit menstruacia...najlepsie nejakou prirodnou metodou:) ako napriklad ked sa chce oddialit jej prichod ze vraj sa ma pit citronova voda, tak chcem vediet ze ci nieco take existuje aj ked uz menstruacia zacala...:) hm?:)
Potrebujem urychlit menstruaciu
ja som kvoli tomuto dnes navstivila gynekologa a predpisal mi duphaston...nie prirodne, ale ucinne
cinca> feniklovy caj. ked som ho pila, trosku sa mi skratila menstruacia(dlzka krvacania) a prave citam ze sa pouziva aj na vyvolanie menstruacie.
pralinka , natiy ....neviem ako to bude fungovat uvas ale ja ked si dam rano na lacno vytlacenu stavu s polovicky citrona tak nemam vobec krami doobeda na obed si das druhu polovicu a nemas ich do vecera v noci ich niako pretrpis a takto to robim obcas ked nemam cas na tampony ....skuste mozno to pomoze aj vam :o)
No...myslim si,ze nie kazdemu pomoze poharik dobreho cerveneho:)Je to velmi individualne.Mne obcas pomoze,ak si zacvicim a obcas sa stane,ze pride aj skor.Teda,ak sa tomu cviceniu venujem intenzivnejsie niekolko dni.Ale to tiez nie je pravidlo.
Na oddialenie menstruacie citronova voda??? No na mna to posobie prave naopak! Som si sem prisla precitat rady, bo potrebujem aby mi dosla o 2-3 dni skorej, skusim to s tym vinom (skudala som iba raz, nevyslo), ale ak ju dostanem skor, tak to budem dakovat tej citronovej vode...uz mi tak parkrat pomohla aj ked nie vzdy...potrebovala by som nieco 100% zarucene, ale viem ze take nie je :-p.
mne zabera cervene vinko