Hrčka

petronneta

neholila si sa náhodou? môže to byť zapálený korienok chĺpku tá hrčka. Alebo následok mechanického dráždenia, škrabania a pod.
To svrbenie a pálenie je asi candida. Zatelefonuj gynekológovi, nech Ti predpíše Clotrimazol. Dávajú sa čípky do vagíny tuším 3 dni a potom mastička na pysky zvonka.
Nos bavlnené spodné prádlo a dávaj si tenkú vložku, ktorú čo najčastejšie vymieňaj. Intímne partie si umývaj iba čistou vodou bez mydla.
V životospráve: pridaj acidko, kefír alebo jogurt, prípadne probiotiká v tabletkách.
Ak to po 3 dňoch neprejde, choď k lekárovi nielen po recept ale aj na vyšetrenie.

majkask

Dobrý deň prosím o POMOC !! V posledných dňoch ma začalo svrbieť a páliť na imtýmnich partiách . Dnes som si na vnútornej strane pyskov nahmatala hrčku ktorá bolí a som naozaj zúfala , nemôžem kvôli tomu spávať . Poraďťe prosiim ?

sanyka151

Mne to za pár dní zmizlo samo. Ak vám to nezmizne chodte s tým k lekárovi,ten vám predpíše mastičku ktorá by mala pomôcť. V uplne najhoršom prípade ked nezaberie liečba t.j. masti a tabletky tak sa to vyrezáva.

Flying

Dobrý deň, aj mne sa podobná hrčka urobila na veľkých piskoch, je síce veľmi malá a zdá sa mi, že je spojená s kožou a ani veľmi nebolí. Myslíte, že by to mohli byť niečo vážne, mám iba 17 a som panna, mala by som sa báť?
Ešte nikdy som u gynekológa nebola a pri mojej hanblivosti sa veľmi ťažko odvažujem tam ísť.. :(

Lenkaa7895

Zdravím ja som si tiež nahmatala hrčku a bola som stým u normálnej doktorky a mi povedala že to nieje vec gynekológa ale kože sú to iba zapálené uzliny predpísala mi na to IMAZOL CREMEPASTE a ešte mi poradila že ked budem doma že mám nosit volné veci a iba balvnené nohavičky. Nemajte strach.

pralines

som v prechode, už ani sex nie je aký býval hoci potom túžim, prekážka ktorá pretrvávala je u partnera .Neviem čím sa to stalo počase tohoto premýšlania že už pre mňa toto kočí to vzúšo alebo strach z toho.Sa uňa objavili problémi a to začalo mykózamy. Zvýšila sa mi hladina cukru v krvi, ateraz musím stále požívať krémik na pisky ohanbia inak ma to vyštípe a hlavne pri močení.
Čomám za problém???

micka312

Mne sa to spravilo tiež v piatok len to, že k doktorke môžem ísť až v utorok. Dúfam, že to nieje nič zlé má to veľkosť fazľky a mám to medzi veľkými pyskami a nohou a dosť to bolí, ale iba pri dotyku. Dúfam, že to skončí len nejakou mastičkou lebo rezať by som veru nechcela....

en1951

viete poradiť,nahmatala som si hrčku na vonkajších pyskoch veľkú asi ako fazuľa,mám ju už týždeň,na začiatku trocha bolela teraz už nebolí čo to je ? vďaka.

aluska

podla mna je to tukova hrcka...zapal vacku korienka..je to dost bezne na ohambi ale neviem preco..asi ze je tam tak vela chlpkov