Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hrčka

danta

presne to iste som mala aj ja,zlakla som sa bolelo to.Natierala som si to s rastlinou resp.listami ALOE VERA rozrezala som list,tam je taka tahava tekutina.Za par dni mi to zmizlo.

veverka22

Ahojte
mne sa asi pred mesiacom objala hrcka tvrda na dotyk nebolestiva. Za posledne 2 tyzdne sa velmi zvacsila, zapalila a na dotyk je to bolestive. myslite si ze je to zapal Bartoliniho zliazok? Co mam robit?
Dakujem

viva.viva

Ja som si asi pred tyzdnom nahmatala hrcku na malych pyskoch....je z vonkajsej stany a pri stlacenĂ­ ma bolĂ­.....je vo velkosti asi 1 cm...moze to byt tiez zapal Bartolliniho zlazy?????

kapitanka

ahojte,ja mam problem uz dobrych 20 rokov.Prvy krat pomohla mast,druhy krat skalpel.Znovu sa mi to objavilo po 10-tich rokoch a teraz mi to robi take problemy,ze sa mi zle chodi,casto to bolieva.LEKAR MI POVEDAL ,ZE TREBA OPEROVAT.BOJIM SA.EXISTUJU NEJAKE BILINKY,KTORE BY TOMU NEJAK POMOHLI? Prosim poradte mi nieco vyskusane.Dakujem

miska

herba vitalis / kapucinka a vrbovka, k tomu aj echinacea, ale ta je skor vseobecna celkovo na imunitny system... hrcka veselo pokracuje, je stale tam... no stale neboli... a mam ju tam takmer mesiac.

....

pytiol masticku, ta vytaha hnis/ale v tazsich pripadoch musi lekar to vycistit narezanim/plus antibiotika alebo betadine masticka.ide o zapal zliazky.moze byt sposobeny aj holenim napr.