som casnicka,mam 27 rokov.pred 5 dnami ma zacalo boliet lave chodidlo zospodu. nikdy predtym som to nemala.opuchlo mi to brusko na chodidle pod prstami.a teraz neviem,ci ist k doktorovi, ci to prejde.boli ma to iba pri chodzi,alebo ked hybem prstami. masaze noh pomahaju iba troska.
chodidlo zospodu
Podstata homeopatie(vyse milionkrat rozriedenie) ju vylucuju z ucinnych latok.
Mnohe ucinne lieky sa ale schovavaju pod nazov homeopatie, aby sa prebojovali na trh.
Arnika, ruta, jod, mineraly v dostatocnych kvantitach(teda nie milionkrat rozriedene!) su napopmocne hojeniu.
Mercury solubilis(zluceniny ortuti) ako napr timerosal su jedovate nielen pre bakterie sposobujuce zapaly ale aj pre ludske telo, takze tym by som sa zdaleka vyhybal.
Prirodne protizapalove su quercitin, bromelain,serrapeptaza, vitamin C, omega 3 oleje, GLA(popalkovy ci borakovy olej), dumbier, rozmarinovy olej a mnohe ine.
Podstata zapalu=patogen ale treba adresovat sirokospektralnymi antimikrobialnymi latkami ako GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, graviola,lapacho,iontoforeza striebra a plno inych, klinicky ucinnych.
dik za vycerpavajucu odpoved, ale myslim,ze to nebude zapal okostice,lebo to nieje az taka neznesitelna bolest.len je to intenzivne.co by to mohlo este byt?
Zapal okostice,ci kostnej drene je velmi neprijemne ochorenie.Akutne formy vyzadujú klinicke osetrenie a atb,ale aj tu mozeme uvazovat o doplnkovej liecbe homeopatikami.Ak je pricinou zapalu okostice poranenie, davame arniku alebo rutu.
Belladona pomoze odstranit silne bolesti.
Infiltrat vyzaduje mercurius solubilis alebo jodum.
Siliceu davame pri tvorbe pistali.
Phosphorus je hlavnym liekom,ked dochádza k nekrotizacii(odumierani tkaniva).
Keď podáme SILICEU a CALCIUM SULPHURICUM, urýchlime proces hojenia.
Ťažké septické zápaly kostnej drene vyžadujú terapiu podľa zásad liečby sepse a chirurgický zákrok, samozrejme v kombinácii s homeopatickou liečbou je možné urýchliť proces hojenia, prípadne zamedziť ďalším vznikom nových vzplanutí infektu.
Lieky, ktoré som uviedla, sú len na lekársky predpis - po zhodnotení stavu pacienta. Je vhodná spolupráca klasickej a homeopatickej liečby v záujme pacienta.“
kb
dnes som bola v praci a nebolo to take hrozne. ale teraz ked je noha opat v klude tak to znova boli. ifka neviem,co to zapal okostice je. nevies mi otom povedat viac?
ano,dobry napad.
asi zapal okostice..teda k lekarovi.
Prave som rozmýšlal, či to nie je z nových topánok, ale keď ich máš už rok, tak sotva.
Ťažko radiť niečo na diaľku ale bolesť je vždy výstraha, že niečo nie je v poriadku, bolesť pri pohybe nemusí veštiť nič dobrého, máš náročnú prácu, nôžky budeš potrebovať.
a co myslis,bude to nieco vaznejsie,alebo z topanok? lebo tie mam v praci kvalitne,len uz ich nosim asi rok.
Ked to bolí už piaty deň, aj pri pohybe, ja by som isiel.