chodidlo zospodu

RNG

Ja nie som ten, co zatracuje antibiotika. Prave naopak ich propagujem. Ale davam prednost sirokospektralnym prirodnym antimikrobialnym prostriedkom, ktore su okrem ineho aj antibiotika.
Spominany penicilin bol povodne vytazok z plesne pokial sa do toho nepustila farmaceuticka chemia a neurobili z toho umelinu, len aby dostali na to patentovu ochranu(zisk!)
Ale aj synteticke atb su lepsie, nez ziadne, len treba prihliadat na obnovenie uzitocnej bakterialnej flory, a nespoliehat sa ako vacsina lekarov, ze sa to "nejako samo upravi".
Napriklad GSE ma vyhodu, ze mnohe patogenne bakterie zabija v nizkych koncentraciach, ktore neposkodia crevnu floru. Naviac ucinkuje velmi sirokospektralne, takze je malo bakterii, ktore su nan rezistentne.Pouziva sa s uspechom casto tam, kde farmaceuticke atb zlyhaju.
A ucinkuje aj na ine patogeny(kvasne infekcie, virusy, mykoplazmy, plesne...)

ifka

nepaci sa mi totiz,ze sa tu zatracuju antibiotika,ako take!!!!ze je to najvacsi humus,aky moze byt.!!dokial nebol na svete penicilin,umierali miliony na obycajne zapaly.ja nevravim,ze treba nezmyselne uzivat lieky,ale ked je to potrebne,tak vtedy ano.do kelu.

ifka

tak preco sa pacienti,ktory su po infarktoch liecia v prvom rade antibiotikami a na prepustacich spravach maju starne vysoke hodony leukocytov a crp?..zeby preto,lebo hlavne infekcie sposobuju zapal srdcoveho svalu a tym pridu k infarktu?..zeby?..ja som sa z astmy a tazkej alergie vyliecila antibiotikami?..zeby?...ved predsa najnovsie vyskumy ukazuju,ze astmy a alergie su tlmene,chronicke zapalove procesy v tele...zeby?..preco sa kazdemu nasmu pacientovi zmierni astma,ked vyberie antibiotika?..ved spreye,ktore sa uzivaju na zlepsenie dychania obsahuju kortikoidy,ktore su pre organizmus nesmierne skodlive!!to urcite vies,nie?..po rokoch uzivania su z nich rakoviny,to tiez vies,vsak?

RNG

Pliesne su prave nasledok pouzivania antibiotik, ktore znicia uzitocne bakterie v tele, ktore kontrolovali premnozenie pliesni a kvasnych kultur.

ifka

cukrovka je hlavne z prezierania a z obezity,z nedostatku pohybu.paradentoza z dlhodobej neliecenej infekcie v tele.u ludi,ktori su nezmyselne proti antibiotikam.pliesne s tym suvisia.

RNG

Predavkovat sa da aj dobrymi doplnkami.
Cukrovka je z nespravnej diety, nie z vitaminov, paradentoza je nasledok streptokokov na krckoch zubov.
Plesnive nechty sa daju velmi lahko vyliecit oreganovym olejom alebo GSE.
Zaplesnene telo je tiez vysledok stravy, hlavne mliecnych vyrobkov a cukrov.
Nepravidelna stolica je vysledkom nedostatocneho mnozstva vlaknin v potrave

ifka

no jasne.ostroha sa mi urobila ked som mala asi 27 rokov.mala som mierne zvysenu kys.mocovu,ale vedela som,ze potrebujem dietnejsiu stravu,co sa zivocisnych bielkovin tyka.takze vedela som,ako sa mam dat do poriadku.mam susedovcov manzelov,ktori obaja asi 10rokov pracovali v nemenovanej firme na vitaminove produkty.v jednom kuse sa tym napchavali.on ma zvacsenu pecen,dostal cukrovku,obaja maju paradentozu,ona nevie ist tyzden na zachod a obaja maju neskutocne plesnive nohy.vzdy som sa im smiala,ze naco sa tym napchavaju.takze tak.:-)))

RNG

Ostrohy su znakom nedostatku mineralov, ked si ich telo na nervovu cinnost zacne odburavat z kosti.
V kostiach su mineraly ulozene ale vo vodonerozpustnej (skoro) forme, takze ich slabe roztoky v tele krystalizuju vsade na miestach znizenej teploty.
Odporucujem dobry mineralovy doplnok, najlepsie balancovanu zmes na kosti.
U zien je to niekedy spojene s hormonalnymi zmenami, ktore je dobre kontrolovat potravinovymi doplnkami, inac mozu viest k osteoporoze(yam, pupalkovy olej, damiana a samozrejme mineraly na kosti)

ifka

este ti tam moze rast tzv.ostroha..to sa zvykne robit,ked je tvoja strava prevazne masova.skus na cas vylucit uplne komplet maso,teda aj masove polievky,a aj kurca je maso:-))