Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mikrocysty na tvári

pentium

lencok,prave idem od zrkadla:najradsej by som ti ruky nohy vybozkaval(myslim obrazne:D),ze si mi odporucila ten skinoren,je proste skvely!!!ked sa mi robi vyrazka dam si nanu trochu viac skinorenu,a predstav si o par hodin je prec!!!ziadny flak,proste nic nezostane po nej,len rovna pokozka,som velmi stastny....dakujeeeeeeeem ti :-)))

lencok1

no hej ved sa snazim s tym nieco robit, ved kvoli tomu cestujem az 100 km...a hej verit to je hadam to najdolezitejsie, asi nas osud skusa akko sme psychicky zdatni...a toto by mala byt malina v porovnani s inymi problemami

lencok1

si zlaty, ze zybtocne sa nerozculuj:)...mas pravdu, to ma len niekedy chyti taka depka...dufam ze som to nepreniesla na teba, to by ma mrzelo:)

lencok1

no dobre to urcite nevyzera, si predstav ze celu tvar mam v pohode a na brade,snad 30 nejakych blbych utvarov, kotre tam predtym neboli...je to bielej farby a niektore sas zhluhukuju do seba...a najviac ma stve ze valstne ani neveim co to je, cize ako mam mat klud...

pentium

no newiem ako to vyzera,ale asi zle...aj ja ked som mal vela vyrazok na jednom mieste sa to nedalo zakryt,nicim,ani aknecolorom.