Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
za malicko, som rada ze ti to pomaha:)...tak si uzi dnes vonku s kamosom a ZIIII!!!
lencok,prave idem od zrkadla:najradsej by som ti ruky nohy vybozkaval(myslim obrazne:D),ze si mi odporucila ten skinoren,je proste skvely!!!ked sa mi robi vyrazka dam si nanu trochu viac skinorenu,a predstav si o par hodin je prec!!!ziadny flak,proste nic nezostane po nej,len rovna pokozka,som velmi stastny....dakujeeeeeeeem ti :-)))
no hej ved sa snazim s tym nieco robit, ved kvoli tomu cestujem az 100 km...a hej verit to je hadam to najdolezitejsie, asi nas osud skusa akko sme psychicky zdatni...a toto by mala byt malina v porovnani s inymi problemami
nie neboj,ja uz mam vsetky druhy debiek:D,len proste musime tomu verit ,ze sa z toho dostaneme...
no ja na tvojom mieste by som utekal po doktoroch:D:D:D
si zlaty, ze zybtocne sa nerozculuj:)...mas pravdu, to ma len niekedy chyti taka depka...dufam ze som to nepreniesla na teba, to by ma mrzelo:)
no dobre to urcite nevyzera, si predstav ze celu tvar mam v pohode a na brade,snad 30 nejakych blbych utvarov, kotre tam predtym neboli...je to bielej farby a niektore sas zhluhukuju do seba...a najviac ma stve ze valstne ani neveim co to je, cize ako mam mat klud...
a zbytocne sa nerozculuj,ved chodis aj na ten laser,urcite ti to odstrani,len musis tomu verit...
no newiem ako to vyzera,ale asi zle...aj ja ked som mal vela vyrazok na jednom mieste sa to nedalo zakryt,nicim,ani aknecolorom.
no uz som sa ukludnila, zasa ma chytila depka, uz som ok