Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
na vyrazky sa ja mozem vykaslat, toto je ovela blbsi problem
moj zlaty ale to sa neda prekryt makepom, stale to vidno, to by si musel vidiet ako to vyzera
lencok,ale ved nemas lepsru ,tak si tie bodky zakry make-upom a mas vyhrate....
ja som pocul zevraj pityol velmi lepta oblecenie,preto si ho natieraj len v primeranje vrstve.A ktory pityol si si kupila???
mila baklazana, ja s pytiolom skusneosti nemam, akurat ze som tiez pocula ze je fajn...mozno sem ankukne niketo kto ho pouzival a da ti odpoved
lenze pentium, ja to nemam akne, to by mi vobec nevadilo, ja mam nieco ine na tej brade...aspon 30 bileych tvrdych bodiek, ci co to je, je to velmi neprijemne a narozdiel od vyraziek neveim co s tym, preto mna to depta, co tam po vyrazkach tie sa zahoja, ale ja neveim co s tymto...co z toho ze mam peknu tvar ked mam taketo potvory na brade:(
ja osobne nemam skusenost s pityolom,ale zevraj je fajn,odpovedaj mu lencok,mas skusenosti s pityolom???
caute..dnes som si kupila pytiol lebo ste ho tu viac krat spominali...mozete mi napisat ake s nim mate skusenosti?....dakujem
vcera sme si povedali ze nebudeme brat ohlad na akne,a uz dneska zacinas....
tak to je super:)
ja nemam naladu ist von, lebo ta brada je strasna