Ludia pomoc. Ani neviem preco to tu pisem,ale mne je uz fakt nanic... mam 17 rokov a este som nemala chalana... a ani si ho neviem najst. Preco? co robim zle? chodim vonku,na diskoteky,ale to je beznadejne. A pritom nevyzzeram zle. Preco to tak je? :( ja uz nevladzem,je mi nanic. Uz potrebujem niekoho lubit :(
Preco si neviem najst chlapca?
ja som svojho ,,klofla" v autobusi,tak to skús aj ty,sme spolu už vyše 4 rokov =)))
no,ja mám 21 a tiež som ešte nemala žiadneho chalana...síce o mňa majú záujem,ale ja mám taký desne zložitý vkus,že Takých jedincov je fakt málo a ak takého nájdem,je pre istotu zadaný!
Som jediná z okolia mojich kamošiek,ktorá som ešte s nikým nechodila,nespala a neľúbila...cool nie!ako mňa ani netrápi,že som jediná,skôr ako to,že sa to ešte nestalo!visím svoju budúcnosť v chlpatom župane so stádom mačiek na gauči?(((
Nepotrebujem muža, ktorý kvôli mne rozpúta vojnu. ...
chcem takého, ktorý kvôli mne vyhlási mier.
Nepotrebujem muža, ktorý mi ku dňu žien venuje zlatý prsteň. ...
chcem takého, ktorý mi prinesie margaretky. Len tak.
Nepotrebujem muža, ktorý ma vezme na výstavu Porsche. ...
chcem takého, ktorý bude so mnou hľadať v tráve štvorlístok.
Nepotrebujem muža, ktorý mi vysvetlí princíp umývačky riadu. ...
chcem takého, ktorý so mnou večer poutiera taniere.
Nepotrebujem muža, ktorý pozná všetky mexické reštaurácie. ...
chcem takého, ktorý mi pri jazere ugriluje rybu.
Nepotrebujem muža, ktorý si ma nakrúti na pláži Carriacou pri Granade. ...
chcem takého, ktorý so mnou urobí grimasu do objektívu pri tatranských ovciach.
Nepotrebujem muža, ktorý ma ukáže všetkým kamarátom. ...
chcem takého, ktorý ma predstaví svojej mame.
Nepotrebujem muža, ktorý mi webkamerou ukáže svoju novú kanceláriu s výhľadom. ...
chcem takého, ktorý mi ráno pošle sms "Milujem Ťa!"
Nepotrebujem muža, ktorý pozná všetkých expertov na všetko. ...
chcem takého, ktorý mi pofúka bôľ, keď už po milióntykrát vrazím do rohu skrine.
Nepotrebujem muža, ktorý mi posiela vybielené úsmevy na firemnom večierku. ...
chcem takého, ktorý mi dá ráno bozk, aj keď vie, že spím.
Nepotrebujem muža, ktorý mi povie, že sa mi jedlo nepodarilo. ...
chcem takého, ktorý mi s úškrnom povie, že aj tak som dokonalá.
Nepotrebujem muža, ktorý mi v novom čipkovom ´nič´ povie, že som sexi. ...
chcem takého, ktorý mi do uslzenej tváričky šepne "si krásna".
Nepotrebujem muža, ktorý mi kúpi kvetované šaty z Manga. ...
chcem takého, ktorý ma na lúke obsype kvetmi.
Nepotrebujem muža, s ktorým pôjdem do solária. ...
chcem takého, ktorý si so mnou ľahne na deku u babky v záhrade.
Nepotrebujem muža, ktorý študoval jadrovú fyziku. ...
chcem takého, ktorý ovláda ľudské city.
Nepotrebujem, aby dával lasku každému, , , , , ,
chcem takého, ktorý dá lásku mne.
Existuje taký?
ahoj sama, ja som zacala s niekym chodit az ked som mala dvadsat.som z mensieho mesta,takze vyber chalanov tu bol dost obmedzeny,ti dobri uz boli zadani,moznosti zoznamit sa tiez malo,aj ja som mala obcas pocity,ze uz chcem niekoho,kto by ma lubil a koho by som aj ja mohla,ale zase nie za kazdu cenu..vyriesila som to odchodom na VS na internat.(ak neplanujes VS-mozes po skole odist napr.za pracou...)na intraku je dost ludi v podobnom veku,s podobnymi zaujmami,moznosti zoznamit sa a spoznat sa je viac...takze nic sa neboj,skus sa sustredit na svoje zaujmy,skus sa naucit nieco,cim budes vynimocna-neboj tvoje zvysene sebavedomie a sikovnost sa ti vyplatia!!!bud svoja,maj svoj styl.no a co,ak maju vsetky kamosky frajerov a ty nie-ty si najdes super chalana mozno o dva roky,ale ten tvoj vztah bude stat zato...-skus si takto preprogramovat myslenie a bude ti lepsie.mne to pomohlo.nasla som si bez velkeho hladania cloveka,s ktorym si rozumiem.a to ze som sa nevlacila s hocikym povazujem za velmi dobry krok a som velmi velmi rada,ze veci isli tak ako isli...no a inak nezabudaj pri tom vsetkom na terajsiu skolu:))
ahojte ...tak ja mam 20. Prveho chlapca som mala v 19...chodila som s nim mesiac a s druhym 2 mesiace. Obidve vztahy boli v podstate o nicom, lebo tak chybala zalubenost, po ktorej tak tuzim. Ked nad tym tak rozmyslam, bola by som radsej keby som nemala ani jedneho ako chodit s tymito dvoma. Dost povrchny a malicherny chlapci a co mi najviac vadilo aspon pri jednom, ze sa mu nedalo vobec verit a nemal svoj nazor. Rozmyslala som o sebe a o chlapcoch a prisla som sa na to, ze chcem uz len jedneho - praveho za ktoreho sa budem chciet aj vydat. A preto si nanho pekne pockam a verim, ze ked pride tak budem vediet,ze on je ten s ktorym chcem prezit cely zivot :)
ja mam 20r. preč a nemal som babu... a čo mam teraz robit??? nechaj veci plynut a len dufaj že ta raz niekto bude mat rad
ja mam zase 19 rokov a tiez som nemala este chlapca.Vzdy sa mi pacil niekto kto nemal zaujem o mna
Ja mam zase opacny problem - mam 21 rokov a mal som sice holku pomaly 5 rokov, no odledy sme sa rozisli, neviem si najst inu... Jednoducho neviem natrafit na taku, ktora by ma chcela... Ja si rozhodne nehladam zensku na diskotekach, lebo ma ani nebavia, ani nechcem ziadnu povrchnu "just4fun"... Ja som jednoducho normalny chalan, ktory sa nedoraba a asi aj preto som tam, kde som... Mozno mi date odpoved vy, ze preco su dnes v kurze len arogantni, egoisticki chalani, ktori sa hraju na niekoho, kym nie su?
Odpovede prosim posielajte na mail M.a.v.e.r.i.c.k@zoznam.sk