Preco si neviem najst chlapca?

kurnos

No rodrigez, sice s tebou aj suhlasim, ale kedze nie som zena, neviem to uplne pochopit, ale podla mna maju aj ony pravdu. Urcite to doda trocha sebavedomia...Ved na co su vystrihy,...Aj teba potesi ked sa za tebou baby kuknu, usmeju,...hoci bohuzial toto sa mi asi este nestalo.
Spaghetka, Uplne ti rozumiem, chapem, ja by som tiez chcel taky stred, problem je to, ze ked uz niekoho milujes, tak hoci by si chcela nemozes len tak napol...To nie je prava laska potom. Ale mozme si navzajom vymenit foto a nikdy nevies kto je na druhej strane ako to tu uz niekto raz pisal :P

rodrigez

Krasa pominie, blbost ostava... osobne sa mi nepacia zmachlene holky... spahetka to neni nic moc ak sa musis namalovat aby si sa citila dobre... do toho by som nesiel...

spagheta

lili,hlavu hore,aj ja som kedysi byvala skarede kaciatko a potom som sa dostala ku carovnej vile v podobe novej spoluziacky-mala som vtedy tiez tusim 17,ukazal mi ako sa namalovat co si obliect a hlavne dodala mi zebavedomie!isla som s nou von a chlapi si mohli krky vykrutit...teraz som pekna-bez namyslenosti-chalanom sa pacim,ale aj tak nikoho nemam!som skratka narocna,malokto sa mi paci a ked sa mi paci tak je zadany,alebo ma nechce...nie je vsetko len o vzhlade...co sa teba tyka,dufam ze budes mat vacsie stastie!hlavne si pamataj-mozno to znie ako hovadiny otrepane,ale najdolezitejsie je-co je v tebe a to treba dat najavo!tak ako som to kedysi dala ja!mozno by to chcelo nejaku zmenu-zmenu farby vlasov,kupit si nejake pekne oblecenie...skratka -sprav ciaru,prekroc ju a urob nejaku poriadnu zmenu a odteraz bud uz len sebavedoma!

lili0002

ahojte. ja si tiez neviem najst chalana:-( mam 17. poradte ako si nejakeho najst? este som nikdy ziadneho nemala a myslim si ze je to kvoly tomu ako vyzeram:-( nie som pekna..som blondina a mam bledu pokozku a bez aspon trosku makeupu by som ani na krok nesla..:-( v tejto dobe vsetkym chalanom zalezi len na tom, ako baba vyzera ale nepozeraju hlavne na to, ake ma srdce:-(

spagheta

karla,no ono to bolo davnejsie a uz u pisat nebudem...je to divne.skoncilo sa to cele skor nez sa to zacalo-som trapna ze mi tak chyba,ale neviem co mam robit:(
no treba sa skratka pohybovat na miestach kde sa vyskytuje,ta pizzerka alebo tak a pokusit sa nadviazat kontakt,aspon nejakym dlhsim pohladom-niekedy to fakt pomaha

karla

spagheta: no tak ja neviem,skus mu napisat ze ta to mrzi a ze ti chyba. Kazdy sa necha vytocit a povie aj to co by nechcel

No my sme sa este nai nerozpravali.to je to...nemali sme totiz ani ako a kde a kedy...

zonula

zuziacik,dik za tvoj obsirny a pozitivny prispevok,myslim ze povzbudi kopec teraz nestastnych a osamelych ludi...:)

spagheta

karla,no medzi nami to dopadlo tak zaujimavo...naposledy som mu napisala hnusnejsiu sms,lebo ma nastval a cele je to strasne komplikovane...viem len ze mi chyba,strasne,strasne a dala by som neviem co za to aby som mohla byt s nim,opat citit jeho objatie,zaspavat v jeho naruci...pocut jeho hlas...ale viem,ze mozem len snivat:(((
a s tym tvojim ste sa ako uz aj normalne rozpravali?a tak?ze poznate sa?v tom pripade by to chcelo ocihat kam chodi von!

adkalc

Ja som tiez bola sama, po vysokej som sa zamestnala, 9 rokov ten isty stereotyp. Uz som prestala verit tomu, ze je tu laska aj pre mna. A nasla sa. Mam 32 rokov a az teraz som stretla partnera, akeho som pri sebe chcela mat. A nie je to tym, ze mi ubieha cas. Proste sme sa nasli:-) Az teraz.

karla

spagheta:preco ze by bol radsej kebyze nie?
no ja ho poznam lebo byva iba o ulicu dalej a vydavala som ho dost casto v buse a obcas na nasej ulici a obcas u nas v pizzerke