Ludia pomoc. Ani neviem preco to tu pisem,ale mne je uz fakt nanic... mam 17 rokov a este som nemala chalana... a ani si ho neviem najst. Preco? co robim zle? chodim vonku,na diskoteky,ale to je beznadejne. A pritom nevyzzeram zle. Preco to tak je? :( ja uz nevladzem,je mi nanic. Uz potrebujem niekoho lubit :(
Preco si neviem najst chlapca?
asi si strasna skareda opica ako ja...nie len zartujem,mam 27 a az 2 o mna zakopli!!!no des,radsej ziadneho ako debila mat na krku...nestresuj,ja si hovorim ked raz mam stretnut toho chlapa tak ho stretnem a ak mi to nie je sudene...tak jednoducho to neriesim,urcite mas este cas,ja uz nie a zijem,proste niektore veci musime v zivote brat take ake su...si mlada kocka,neboj sa urcite sa dockas!drzim paluchy
jeej, alexis, ty si to velmi pekne napisala.. Kocky, inak netrapte sa. ja uz mam po 30tke. ked som mala 18, tak som sa fest trapila, ze nemam frajera, a ostatne baby ano. az ked som mala 19 som zacala s jednym chodit, ale bol to otrasny chalan, aj vyzorom, aj povahou. no ale po 20tke sa to rozbehlo, schudla som, opeknela, chalani sa o mna bili, a doteraz som mala niekolkonasobne viac frajerov ako vsetky moje kamosky dokopy, co sa teraz rozvadzaju so svojou prvou laskou.. takze nic vam neuslo
ahojte. ja si tiez neviem najst chalana, a to asi preto, lebo nie som taka ako ine baby ze by som sa chalanom vtierala..chalani, mate radi ked baba dobyva vas alebo ked mozete vy dobyjat ju?
TAk miluj mna
veru radšej si počkať nájsť si poriadneho ako siloumocou chcieť niekoho a potom sa len trapiť
lili tiez si myslim, a mimochodom ked je chalan neslusny, mna osobne to nepritahuje, a ked si odpluje tak sa mi zdviha z toho zaludok...
asi je to na tebe moc vidno že si niekoho hladáš, príde to ked to najmenej čakáš
Ake vacsie mesto.??
No vravieva sa, ze zeny nevedia co chcu a neprestanu kym to nedosiahnu tusim :D Nieco na tom bude...Ked je chalan na vas mily, tak ho nechcete lebo je moc citlivy a neviem co a ked je trochu drsny, neslusny, chlipny, tak vas to pritahuje, ale casom zistite, alebo aj skor, ze to nie je ten pravy, asi tolko moj nazor.
ja sa tiez neviem s nikym zoznamit, a to byvam v este väcsom meste nez je bratislava. ale viem ze nie som sama, co ma taky problem. uz sme si aj s kamaratkou hovorili, ze cim vacsie mesto, tym mensia pravdepodobnost... nie je to o tom, ze by som sa nezoznamovala, ale preco by som mala byt nasilu s niekym s kym si nerozumiem. asi som komplikovana povaha, muzi sa ma boja, ale neviem preco. maverick mas nazor vytvoreny zrejme z nejakych nastiek, ale normalne dievca nechce egoistu a arogantneho chlapa, to by musela byt masochisticka ze by sa tyrala takto...