Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kútiky ust

RNG

tem na herpesy, opary hpv a ine viralne tu uz bolo akurat dost, treba sa do nich pozriet. Tam som spomenul hromady prostriedkov proti virusom, je z coho si vybrat, naozaj.

bambussa

aj ja mavam casto kutiky, mam atopicky ekzem a kozna mi povedala ze to s tym suvisi, neda sa povedat ze by som si na to zvykla :( vadi mi to najmä ked je suchy a nemozem si dat nan ani mejkap lebo to vyzera rozne, take male supinky okolo ust. tiez si davam aj usny maz aj rozne ine masti aj vitaminy, vzdy mi zabera nieco ine takze univerzalny recept nemam

[zruseny12]

kurnos je to nechutne,ale skus aj svoj vlastny maz z ucha...to vela ludom pomohlo...a davaj si pozor,po kom pijes vodu atd.pij len z vlastneho pohara...
mne sa stale urobia kutiky, ked po niekom sa napijem vody...alebo niecoho ineho...musim mat vsetko svoje...

kurnos

stale som sa nezbavil :(
Teraz mi pomaha propolis ale ked prestanem kvapkat vracia sa to...
Oreganovy olej mam este v tabletkach, brat ich a malo by to odstranit tie bakterie? Alebo radsej GSE?

kurnos

A tie mikroby su v traviacom trakte alebo v kutikoch ci v ustach.?
Skusal som aj striebornu, resp. koloidnu vodu, co vraj tiez nici bakterie. Aj som si to nastriekal a zahojilo (zalepilo) to kutik, ale tak, ze som nemohol usta otvorit, resp. ked som otvoril, tak sa kutiky zasa roztrhli...Takze to GSE funguje inac?

RNG

kurnos, zinok neber spolu so zelezom. Musis medzi ne dat pauzu aspon 4-5 hodin. Zelezo potlaca absorbciu zinku.
Na co beries zelezo?
Kurnos, asi najuzitocnejsia vec, co poznam proti roznym mikrobom je GSE