mala som problemy s mocovymi cestami...bola som u lekara ktory mi povedal ze je vsetko v poriadku a dal mi tabletky ked to zacne boliet...na nejaky cas to zabralo ale uz asi 2 tyzdne to boli strasne moc...co to moze byt?poznate nejaky ucinny liek alebo koho treba navstivit?
strasna bolest v podbrusku
noo urologicky caj pijem...a snazim sa celkoo vela pit aby som vela cikala..este skusim kupit ten urinal...
a ked to teda vobec doktor neliecil co to moze sposobit?
papierikom zisti len chemicky rozbor. Treba ist k lekarke a fakt trvat na tom, aby ta doliecila-mocove cesty su hnusoby, zvykne sa to vracat-tak nech ta da do poriadku. ale skus to z tej mojej prvej rady -ako prva pomoc je to ucinne
aha to neurobil..ani jeden z nich.a to bola asi chyba..lebo z toho papierika sa vela toho nezisti podla mna...takze mozno tym ze podcenili tu laborku sa mi to opat vratilo...
odobera sa do sterilnej nadobky a posiela sa do labaku-pesne kvoli tomu, ci tam nie su nejake bakterie
a to je co?
noo brali mi moc..teda vzdy som im ho priniesla lebo mi povedali ze mam priniest..najprv lekarke..povedala ze ho posle do laborky ale spravila to len s papierikom...potom som bola na pohotovosti a tam tiez iba s papierikom kde som mala zvysene bielkoviny v moci..a potom i robili aj u urologa a taktiez iba s papierikom a ze je vsetko v poriadku...a aj bez zapalu..ale tak asi nieco podcenili ked mi to trva stale..neviem co to moze byt..dufam ze to nebudu vaznejsie problemy
brali ti moc na kultivaciu ? sterilny moc
robil mi ultrazvuk urolog apovedal ze zapal nemam...ale mne sa to zase vratilo..silno zapachajuci moc..a bolest v podbrusku...
ale este tam budem musiet zajst
zapach sposobuju bakterie. Kup si urologicky caj (budes viac mocitr a preplachnes si mocove cesty) a URINAL alebo nieco na tej baze-je to dobre na mocove cesty. Ale urcite chod k lekarovi.
este nebola nemala som kedy ..ale uz ma vynavemeho po vianociach...myslis ze to moze bytnieco vazne ale len prechladnuty mocovy..lebo mi tak dost divne zapacha moc
na gynde si bola?