Euthyrox - kto ho pozná?

Lola BA

viete mi niekto prosim povedat ci par dni bez tabletiek moze mat vplyv na vysledky krvi? (na kontrolu(krv) idem 7 dni po dobrati ethyroxu, tak dufam ze mi kvoli tomu nevyjdu zle vysledky. Nerada by som zvysovala davku potom)

kloukil

v ziadnom pripade si ho len tak neordinuj...ved su to hormony...ja ich beriem uz 5 rokov a uistujem ta ze nemaju ziaden vplyv na spalovanie ani nic podobne...takze ak nemas problemy so stitnou zlazou, ani najmensie tak ruky prec.mozes si naburaz organizmus..

ja3

alpa, tiez mam ten problem a mozno prave preto mi nepomaha, lebo to nutkanie je silnejsie nez hocico ine. Asi to poznas.

alpa

Podla mna by si hned mala citit ucinky. Ale nie je to nic radikalne... ked si jedak, nic ti nepomoze len cvicenie a zmena stravovacich navikov. Ja som ppp-ckarka tak nie som ta prava pre rozdavanie rad :-(

ja3

alpa, mne ten chrom skutocne nepomaha, uz som ho skusala x krat, ale mozno mi nepomaha aj preto, ze ho za 4 dni pojem a potom uz nemam nic... musi sa uzivat dlhodobejsie, aby zacal ucinkovat?

alpa

Som maskrtna a chrom mi potlaca chut na sladke... Preto nalacno, lebo vtedy najlepsie spalujes zasoby tuku. Funguje to.