Neviete mi niekto povedat, ci by mi mohol nejako uskodit Euthyrox na štit. žľazu, ak nemám problemy? Chcela by som len vediet, ci po uziti tbl., ci by sa mi zrychlilo spalovanie- ak by som to uzila len raz, nie stale. Teda chcela by som vediet, ci by mi to pomohlo za dnesok vela nepribrat. Dakujem.
Euthyrox - kto ho pozná?
aljoska, tak dakujem. Nevedela som, ze to nema ziadny vplyv. Takze by bolo zbytocne jeho uzitie.
Chrom reguluje hladinu cukru v krvi, ale to posobi z dlhodobeho hladiska, znizuje chut na sladke... neviem co by ti pomohlo.. asi nic. Zajtra si chod rano zabehat na lačno :-)
Euthyrox obsahuje hormon štitnej žlazy.Nemá žiadny vplyv na chudnutie, ani na rýchle spalovanie a pokial ti ho netreba a užiješ ho može ti to rozhádzať šž.Možeš si navodiť stav hyperfunkcie a to je spojené s roznymi problémami.Tak nešpekuluj a bud rada,že nemusíš nič také užívať.
alpa, potrebujem to len na teraz. A chrom mi nikdy nepomohol, nikdy v zivote.
Chrom by ti pomohol. Ten liek obsahuje aj hormony? Mohlo by ti to narusit funkciu stitnej zlazy.
ja20, alebo by mohlo pomoct, keby som si dala teda skor tbl. na znizenie cukru v krvi? To by mohlo trochu pomoct, ze by sa to vsetko nevstrebalo?
to je podla mna hazard.brat lieky ked netreba. co potom ked ich bude treba a nebudu ucinkovat prave kvoli tomu ze sa beru ked sa nemusia??!!
veruuu, no, keby som ich uzila naraz 3, mohlo by mi to pomoct? Potrebujem teraz nieco:(
ahoj ja3....ja beriem euthyrox uz asi 10rokov(lebo mam problemy so stit zlazou-teda musim)neviem ti s urcitostou povedat ci by ti to uskodilo,,,,najskor nie ale prosim:-)existuju aj lepsie sposoby:-)napr si par krat vybehni hore po sxodox amas to bez rizika(teda ked nepocitam moznost vymknuteho clenku:-D)a jedna tab ti urcte spalovannie nezryxli natolko ze by ti to pomohlo:-) takze uz len kv mne si to neber.ok:-)