Vyčerpanosť- 4 dni PN?

Príspevok v téme: Vyčerpanosť- 4 dni PN?
mis.

Ahojte. Prosím vás, neviete mi niekto poradiť, či by ma mohla obvodná lekárka vypísať na 4 dni na PN kvôli dlhotrvajúcej únave, keď už naozaj nevládzem? Nejde mi o to, že by som sa chcela pred sviatkami uliať z práce, to naozaj nie. Trvá to už približne mesiac, mám 22, problém s jedlom, ale teraz skutočne jem všetko- ovocie, zeleninu, pečivo, SLADKOSTI, nevykonávam žiadnu pohybovú aktivitu, lebo zo všetkého som unavená.... Teraz mám už 2 týž. zvýšené teploty, od soboty zápal hrdla... viem, že by ma mohla vypísať na toto, len som sa chcela opýtať na tú vyčerpanosť, či je možné aj na to vypísať pacienta. Ďakujem.

ifka

pytala som sa preto,ci niesi odkial som ja:-))ja som z ke..a dr nemoze hadzat vsetko na poruchy prijimania potravy,lebo aj tieto veci mozu narusit cinnost stitnej zlazy.a na depresie ti moze dat aspon elenium,nieje utlmujuce.

deee

Miska, hnevas ma, robis to co volakedy. Pytas si radu, kazdy ti odpovie, ze mas ist k lekarke ale ty to odmietas. NA vsetko mas vyhovorky alebo vysvetlenie, ze preco to nepojde....chod tam a skus to, nezahravaj sa so svojim zdravym, ani fyzickym ani psychickym.

ifka

busenie srdca nieje fyziologicke,s niecim suvisiet musi.stitnu zlazu si mala vysetrenu?aspon pol tabletky vasocardinu by si na to mala brat.ale jasne,ze az po vysetreni.

mis.

ifka, trpím poruchami príjmu potravy, a moja dr. vždy všetko hodila na to. Ale meniť ju nechcem, je fajn. A som zo Záhoria.

mis.

ifka, s tým srdcom to mám už dlhšie, ale to asi bude z tej úzkosti, psychologička mi to vysvetlila.... A lieky na vyčerpanosť by mi asi žiadne nedala, nakoľko také tuším ani neexistujú... :(

ifka

pokial niesi spokojna s dr,mozes ju zmenit kedykolvek:-))...je pol roka od odberu krvi,takze krvinky,zelezo a crp by ti mala zobrat.

deee

Miska urcite chod k lekarke. A ked nie si spokojna s tou svojou, mozes prejst k druhej.Alebo jej vysvetli, ze si myslis, ze to nie je sposobene ppp.

ifka

odkial si?...teploty su vazna vec,pretoze moze ti byt aj nieco vazne.najprv antibiotika apotom po odbere ta ma dr riesit dalej.

ifka

normalne si ziadaj peenku,ved mas na to pravo!pri horuckach je srdce namahane,takze busenie je aj pri teplote,ale ziadaj si vziat po vylieceni krv aj na stitnu zlazu.