Ahojte. Prosím vás, neviete mi niekto poradiť, či by ma mohla obvodná lekárka vypísať na 4 dni na PN kvôli dlhotrvajúcej únave, keď už naozaj nevládzem? Nejde mi o to, že by som sa chcela pred sviatkami uliať z práce, to naozaj nie. Trvá to už približne mesiac, mám 22, problém s jedlom, ale teraz skutočne jem všetko- ovocie, zeleninu, pečivo, SLADKOSTI, nevykonávam žiadnu pohybovú aktivitu, lebo zo všetkého som unavená.... Teraz mám už 2 týž. zvýšené teploty, od soboty zápal hrdla... viem, že by ma mohla vypísať na toto, len som sa chcela opýtať na tú vyčerpanosť, či je možné aj na to vypísať pacienta. Ďakujem.
Vyčerpanosť- 4 dni PN?
FAkt sa robia aj AJ, ja som si preto dala do BA, lebo len tam neboli jazykove skusky. Do kelu. A vobec nie si debilna psychopatka, podla mna keby si robila nieco co ta bavi a zaujima, tak by si na tom bola lepsie. A urcite by si to zvladla, ked si to zvladla predtym, tak to zvladnes aj teraz a niekde by ta urcite vzali aj bez prijimaciek, lebo si sikulka
deee, v práci začínam o 7h, dr. je tam o 8h. A o tom Lexaurine- to je nadlho. Vyhodila ma psychiatrička, lebo som sa nechcela odvážiť, niečo na ukludnenie potrebujem, tak čo som mala robiť.. ale o tom tu písať nechcem....
elenium je velmi jemny,ukludni ti trosku srdce a nieje navykovy.je to taky kabelkovy liek.normalne si pytaj vys.st.zlazy. inak aj keby si si nieco nesladke,trebars rohlik s maslom a horky caj dala na ranajky a neprezradila to lekarke,tak aj tak ti moze vzait krv,lebo ti nema co prejst do krvi.vazne.lexaurin je dost utlmujuci pre ludi.ten nemam velmi rada.a ked su teploty,tak neblbni,potrebujes hlavne antibiotika.aby si nemala po rokoch poskodene srdce.
deee, nie, nedávam, lebo sa tam robia prijímačky z Aj a ja som sa Aj nikdy neučila:-( A aj tak.... ja už na žiadnu VŠ nemám lebo som debilná psychopatka....
o tom Lexaurine ani nehovor, nemala by si ho brat pokial ti ho nepredpise lekar. No-no
to som rada. Neviem kedy zacinas v robote, ale mozno to stihnes aj pred nou. Aspon nech o tom vie a ta krv nie je zly napad.
ifka, elenium počujem 1x. Dá sa niečo o ňom vyhľadať aj na nete? Ja mám doma len Lexaurin, ale ten mám cez známosti v práci.
a dufam, ze si podavas prihlasku na moju skolu. Chcem ta stretavat na chodbach a toto je posledna prilezitost, lebo potom koncim :o)
Ifka, štit. žľ. mi nikdy nevyšetrovali.
Dee, zajtra si zoberem z práce ospravedlnenku a k tej obvodnej pôjdem, sľubujem... ale aj do práce. Len jej poviem o tej únave, možno mi zoberie tú krv, pôjdem nalačno...
neber to v zlom. Vies, ze ta mam rada. A zalezi mi na tebe.