Kombinovana zavislost - bulimia a alkohol

ladida

a hlavne sa treba vykaslat na to,co si muzi myslia,chcem vidiet,ktory by sa trapil hladom,len aby sa nam pacil:DDDD

ladida

baby tieto hadky o tom,co sa muzom paci viac su na smiech!tak ako sa malemu percentu pacia obezne zeny,tak isto sa malemu percentu pacia vychudnute a 80% ma rado zdravo stihle kocky!myslim,ze aj podvaha aj nadvaha posobi nezdravo a neesteticky.obcas na toto forum kuknem,tiez som byvala ppp.SmajliQa,drzim palec aby ti to vyslo!!!37 dni je kus cesty.

smajliQa

urazate tu chude zeny, radsej by ste sa vy, co mate 10 kil navyse mali zacat stravovat normalne a neospravedlnovat to tym, ze chlapi maju radsej zeny ktore je za co chytit.
ak budu mat chlapi radi 30 kilove zeny, tak co , schudnes na 30???

to su len vyhovorky, lebo sa vam nehce robit nieco pre seba.
tak ako neurazame my zeny nad 70 kg, tak by ste vy nemali urazat zeny pod 55.

LuLuCinka2093

LETICIA: tíka sa to vychudnutých báb kt. trpia hlavne anorexiou a bulímiou a nie štíhlich so zdravou váhou....

Nicoll

Rubia,dost si protirecis.Ja meriam tolko co ty a mam 48-50 kg a prsia 1 takze asi "vychudnuta chudera" ale pre teba mozno neuveritelne ,som zdrava,vyrovnana,v jedle si doprajem vsetko s mierou a bez vycitiek,aj bez 3 prs som nikdy nemala nudzu o napadnikov.
Takze by si sa mohla trocha krotit vo vyjadreniach,pretoze tak ako je velmi netolerantne vyjadrovat sa o dievcatach a zenach s nadvahou ako o "obeznych prasatach" tak isto to je nevhodne vyjadrovat sa o chudych ako o "vychudnutych chuderach" ziadna si nezasluzi taketo skatulkovanie.

LuLuCinka2093

Vychudnutým ženám a športovkyniam hrozí neplodnosť!

Extrémne štíhle ženy, vrátane žien s poruchami príjmu potravy, a ženy, ktoré majú vo všeobecnosti veľmi málo telesného tuku, vrátane športovkýň (najmä bežkýň a tanečníčok), majú sklon k rozvoju menštruačných porúch, pri ktorých menštruácia neraz úplne prestane. Tento stav vyvoláva vážne problémy – okrem iných aj neplodnosť a osteoporózu.

[zruseny3]

A naopak to nemôze byt? Ze nie ona tebe zavidi, ze si "chudá", ale ty jej závidís, pretoze ona moze zjest hocico a bez výcitiek?

RUBIA1

MILE DIEVCATA, KAZDA zena ci dievca JE PEKNA, nemozme byt vsetky rovnake to by bolo dost nudne, a byt vychudnata na kost je dost skarede, radsej baculka ako vyhudnuta chudera.. Chlap chce za nieco chytit pekny zadok a aspon 3 prsia.. ja mam 168 cm vazim 71 kil.. a citim sa dobre.. Jem na co si pomyslim, aj zeleninu a ovocie. nielen sladkosti:)Nepotrebujem byt priesvitna.. :) A nanadnikov mam kopec..
Mam 30 rokov, Netrapte sa hlupimi recami inych, skuste jest viac..:) Ja jem velmi rada rada varim..