Prosim,neviete nahodou poradit co sa tyka tmavych kruhov pod ocami??nemam ich z nedostatku spanku ani zleho pitneho rezimu,zdedila som ich,akurat ma trapi ze ked som bola mala tak som ih nemala a teraz hej,neviete nahodou o nejakom zosvetlujucom ocnom kreme,teda ja si mylsim ze by taky mohl byt,ked su aj kremy na pigmentove tmave skvrny tak by mohol byt aj nejaky na kruhy pod ocami,neviete o nejakom?alebo o niecom co by ich zosvetlilo?okrem korektorov,make-upu,a pudrov
tmave kruhy..
PLISSS
Ja mam ten isty problkem a tiez si s nim neviem rady vyzeram ako mrtvola biely ksycht a hnede kruhy pod ocami aj viecka ma to babak,po nej otec a ja nikto insi z rodiny to nezdedilo.myslim si,ze na to urcite nieco existuje,ale neviem co ved v dnesnej dobe.
och prosim no tak!!!nevie niekto poradit?ide vyslovene o vela pigmentu,aj ja to mam aj na vieckach,otec ich ma tiez ale velmi jemne,ja ich mam hrozne tmave a nepomoze mi ani korektor,ked som bola mala tak som ich nemala ale viem ze jednoducho casom sa mi zvyraznili a nie je to problem oblieciek,som zdrava ako ryba,predsa nemozem mat problem s oblickami 10 rokov a nevediet o tom.fakt sa tu nenajde niekto kto by vedel poradit nejaky pripravok alebo nieco na zosvetlenie pokozky?alebo nejaky kozmeticky chirurgicky zakrok,nieco laserom alebo co ja viem...prosiiiiiiim
Z toho, co mam precitane, mi vyplyva, ze by mohlo ist o oslabenie cinnosti ladvin.
no co nikto/
aj ja mam takyto problemo a dokonca mam aj hnede viecka vyzeram strasne biely ksicht hnede kruhy pod ocami a este k tomu tie hnede viecka vyzeraju akokeby som bola namalovana poradte tiez to mam dedicne po ocovi a otec po babke.nedostatky viem po babke podedit,ale nieco dobre tak to nie babka je velmi chuda aj ocove sestry aj ich dcery dokonca aj moja sestra zdedili postavu po babke cize su chude len ja nie to je nespravodlive.
Cefte, to je aj geneticky podmienene... Niekto viac iny menej. Ja ich tiez mam:-((
no ver mi ze take kruhy ako mam ja nema kazdy,jednoducho mam vela pigmentu, a snazim sa ho zredukovat,aj ludia v indii su tmavi a maju to okolo oci dost tmave,tmavsie ako ostatok pokozky...toto je mj problem
Nehovorim o zilkach, proste pricinou kruhou pod ocami je to, ze tam je najtensia koza...je jedno ci su hnede alebo fialove mame to kazdy...
nie neschudla som,snazim sa ale neviem prestat papat:))mne ani nepresvitaju zilky,ani nemam kruhy do modra alebo fialova,su proste hnede.a ked som si to vsimla prvy krat mala som asi 14,od vtedy pouzivam korektor a pudre,a uz vidim ze sa mi z toho kazdodenneho pouzivania robia male vrasky a to mam len 21!!!
Pod ocami mame najtensiu kozu, takze samozrejme viac presvitaju zily, tkanivo a kost, preto tie tmave kruhy. V tvojom pripade to nie je zdravotny problem, len esteticky... bud rada ze nemas vacky, vekom nas ani tie neminu :-(( Neschudla si nahodou v poslednom case? Mozes mat ubytok podkozneho tukoveho tkaniva. Pomoze ti kamuflaz s korektorom pod oci :-))