Prosim,neviete nahodou poradit co sa tyka tmavych kruhov pod ocami??nemam ich z nedostatku spanku ani zleho pitneho rezimu,zdedila som ich,akurat ma trapi ze ked som bola mala tak som ih nemala a teraz hej,neviete nahodou o nejakom zosvetlujucom ocnom kreme,teda ja si mylsim ze by taky mohl byt,ked su aj kremy na pigmentove tmave skvrny tak by mohol byt aj nejaky na kruhy pod ocami,neviete o nejakom?alebo o niecom co by ich zosvetlilo?okrem korektorov,make-upu,a pudrov
tmave kruhy..
ked mate kruhy pod ocami nedavajte si spiralu na dolne riasy..:)
aj ja mam kruhy pod ocami uz odjakziva! stale mi hovoria, ze ci mi nieco je, ci som chora alebo co.. mam uplne biely ksicht, tmave kruhy pod ocami a cierne vlasy :-) a som zdrava! absolvovala som snad vsetky mozne vysetrenia, uz neviem kolkokrat som kvoli tomu bola na krv a nikdy mi nic nezistili. vyzeram jak mrtvolka, nerada pouzivam make up ale pod tie kruhy si ho davam a to ma zas stve, ze to je vidno neznasam to! ved to neni mozne, aby boli vsetky mozne aj nemozne kozmeticke pripravky a na tento problem nic nevymysleli?!
mojej dcerke sa robia tmave kruhy od cokolady.
vo vsetkom maate pravdu.tie kruhy neboli take vidtelne odmala...mozno az od 13 roku...a ak je vsetko v poriadku je to len DEDICNOST!...takze zbytocne to rozoberat...treba hladat vhodne pripravky...ja som ich tiez vyskusala uz vela...zatial najviac pomaha tekuty korektor maybelline EverFresh je dost svetlyy a mozno keby sa este zapudroval bolo yb to lepsie...stoji asi 220sk...ale u nas ho zatial nieje dostat...mozno vo vacsich mestach..ja som ho kupila v drogerii v polsku:P
kruhy pod ocami su aj dedicneho charakteru!nei v kazdom pripade to zalezi od zdravia!poradte niekto,ak s tym mate skusenosti,mozno nejaky krem zabera...
Su ludia ktori su absolutne zdravi a maju kruhy pod ocami, patrim aj ja medzi nich:-(
...ja som zdrava,nemam ziadne problemy.pred rokom som mala nejake problemy a absolvovala som vysetrenia asi setkeho druhu,nervove,infekcne,ocne,eeg,ekg..krvne testy...setko a som zdrava.nemam nic s oblickami,ani pecenou,nemam ani nadvahu ani nie som chuda,dodrzujem pitny rezim...jednoducho niektori ludia to maju a nie je to z nejakkej choroby.alebo niecoho.ja mam proste snedu plet a okolo oci o dost viac.fakt ovela.a ma to aj moj otec a dedko.takte si nemyslim ze to mam z nejakeho problemu s oblickami.to uz by sa objavilo za tych 11 rokov nie len na ociach
Tmave kruhy sa nededia,dedi sa predispozicia na nejake endokrynne al. ochorenie vnutornych organov.Tmave kruhy sposobuje ochorenie obliciek,pecene...daj sa rozhodne vysetrit.Koza je obraz vnutorneho zdravia.
halooooooooooooooooo ozve sa uz nejaky zachranca?!!!!!!!!!!