co to je? suvisi to s herpesom?
herpeticka infekcia
kvietko, na boku-na pravo, mi uz rok bezi reklama Doplnky vyzivy(RNG) a zrejme si ju nikto nevsima.
Klikni na nu a tam ti daju informacie. Na niektore produkty sa treba pytat predavaciek, ponukovy katalog na nete nema ani zdaleka vsetko co je v obchodoch. Okrem toho na poziadanie mozu zohnat aj veci, co tam este nie su. ked treba.
herpes(teda rozne herpesy, ktore nosime v tele) sa moze prejavit v roznych castiach tela, nielen na pere. Moze napadnut rozne sliznice vcitane vaginalnej a urinarnej, v ustach, v roznych organoch ,vystelky ciev, nervove obaly(myelin). Tiez v ociach a vystelkoch napr slznych kanalikov, kde u znacnej casti starsej populacie vyvolava "syndrom sucheho oka" lebo napuchnute steny slznych kanalikov nedovolia spravne cistenei a ochranu oci slzami.To mam aj ja a pri obcasnom uzivani koloidnej striebornej vody do oci je to velmi dobre potlacene. Ja mam atomizer vsade, od kupelne a pracovnych stolov az po auta.
A pouziva ich cela moja rodina, vcitane mojej malickej vnucky, ktorej to vyliecilo rozne vyhadzania sa a zapalene hrdlo a nostek.