Ahojte, mam 18 mriam cca 178 cm a vazim 71 kil! je to uz nezdrave alebo je to ako tak v norme? tuk sa mi uklada najma v oblasti pasu, cvicim tai ci a nemam v oblube mastne jedla a ani sladkosti tak by nemal byt problem v schudnuti ale nejde to...vzhladom na to, ze sa nesmem moc fyzicky namahat, cvicim len tai ci ale nejak to nebadam na sebe, poradte ako sa zbavit tych kil?
SOM TLSTA??
Podľa výšky a váhy si v norme. Vyvaruj sa diét,jedz pravidelne,pridaj do jedálnička viac zeleniny,ovocia,nejedz veľa sladkostí,nepi presladené nápoje,viac sa pohybuj a budeš zdravá a pekná.
si dajte zmerat tuk v tele a sunky vidite hadam aj same pred zrkadlom.
baby prestante ! ... vyska a vaha nic neznamena... kazdy ma inu stavbu tela, vsetko je o tom, ako to ma clovek rozlozene .. ci ma viacej tuku, ci svalov .... VAHA NIC NEZNAMENA ! (teda ak nemate nejake extremne vahy - ci uz nizke alebo vysoke) .. pokial mate zdravy rozum, tak to, ci je to moc alebo nie, viete, ked sa objektivne na seba pozriete do zrkadla...
JA MAM 160/50 JE TO MOC ?
kilogramka: ok, chces len nazor na cisla. Tvoja vaha NAJMA PRI TVOJEJ VYSKE je super . Podstatnejsie, vlastne najdolozeitjsie je KDE tie kila mas rozlozene ... !!! Preto cvic ... a formuj svoju postavu pohybom ... nepotrebujes chudnut ... len spevnit... a pamataj, ze svalova hmota je tazsia ako tuk . Chybajuce cm spravia niekedy viac ako zhodene kg. vela stastia
kilogramka, kludne môžeš papať, veď si chudučka, ja mám 167/55, a myslím že som OK
171 a 51 kil??? Dievca spamataj sa!
no ja by som ti povedala ze najedz sa
mam 171 cm a 51 kg, je to podla vas v norme? alebo podvaha? co si myslite o tejto vahe? chcem ist na 49, ale tam som uz stratila raz menzes:( prosim nepiste mi o BMI to je blbost, len vas nazor na tieto cisla, vdaka
diky moc:)) budem sa snazit, no musim, ak chcem byt spokojna :)