ahoj, mam problem hlavne teraz v zime ked sa az tak nevetra, ze mam v izbe strasne suchy vzduch mam rada teplucko, nie zimu.... len mam problem ze mam vecne plny nos a tazko sa mi potom dycha... Nepoznate nejaky sposob na zvlhcenie vzduchu v izbe okrem teda draheho zvlhcovaca vzduchu :-)
vdaka :-)
Zvlhčenie vzduchu v izbe
Občas je to peklo v klimatizovaných miestnostiach (suchý vzduch). Celkom dobrý je ionic care alebo hum 770 od hyundai, nejaké info k nim www.sutffio.sk.
Ak máš dlhodobejšie dýchacie problémy ako som mala ja, tak by som to určite vyskúšala. Zas toľko to nestojí keď vychytáš dobrú akciu minule to mali aj v Kauflande myslím. Potom sa to odvíja od ceny už len necenzurovane.sk je milion druhov a typov... Ale ak si si nie istá či to potrebuješ tak by som cenu nejako neriešila.
keby bola zima tak ti poviem že daj na radiátor mokrú osušku, no ale v tomto prípade ma nič nenapadá!
mne pomohlo kupit si sonický zvlhčovač orava HUM-11;) prenášam si ho kamkoľvek nakolko je o kusok vacsi ako baterka a vklude si ho spustim v skole, intraku aj v buse
zvlhcovac je dobra vec.. inak dat misku s vodou alebo uterak je imho uplna blbost... tiez by nebolo zle znizit teplotu, stiahnut kurenie tym sa okamzite zvysi vlhkost....
mne pomohlo sa prestahovat do ineho mesta v starom bolo tusim priemerne asi 40% a teraz mam 80 a moj nos je odftedy uplne ok...
Ja som mala tiez problem, nakoniec nam lekarka odporucila zvlhcovac vzduchu. uzasna vec. jeden mame v spalni druhy v detskej izbe. tu je super clanok ako vybrat, oplati sa precitat www.zdravystyl.eu
Tiež sme bojovali so suchým vzduchom v zimnom období. S manželom nám až tak nevadí, ale dcéra furt kvôli tomu kašlala. Jasné mokrý uterák na radiátore pomôže, to je klasika. Neskôr sme to vyriešili zvlhčovačom Humio a dali sme jej ho do detskej. Môžu sa do neho dávať aj éterické oleje, čo je super, keď sme chorí. Takisto jej ho púšťame v noci, keďže to má aj LED osvetlenie, ktoré mení farby a tak sa už nebojí sama zaspávať.
ahoj. Včera som pozerala v nay zvlhčovače vzduchu, rozmýšlam, ze si buem musiet asi daky kupit. Trochu sa bojím kupit ten zvlhčovac, lebo byvam v podnajme, mam sice vacsiu izbu, ale bojim sa aby nezacali vlhnut steny, a že ho nakoniec odložim. Okrem tých drahých, mali aj také čo stali okolo 65 e. Mam hrnček s vodou na radiatory, ale vobec nepocitujem, ze by to malo nejaky učinok. Niekedy mi pomoze ked pred spaním riadne vyvetrám.
aj my celú zimu pokašlievame alebo sme dokonca chorí už mi to lezie na nervy neviem sa dočkať jari ked sa už nemusí kuriť na noc zvyknem zavriet radiator ale niekedy je potom zima ale ked je zase teplo nemozem vobec spat lebo nemozem dýchat mame aj zvlhčovač teraz som ho znuvu vytiahla lebo 2 roky sme ho nepoužívali koli tomu ze zacal hučať bol aj 2krát v oprave a potom nas to prestalo bavit vobec je to nepodarený výrobok toho kto ho vymyslel by som nakopala do zadku a donutila ho používať nepupte si nikdy tučniaka solac z ničoho nič začal strašne hučat vobec sa pri tom nedalo spat ale to bol najmenší problém máme drevené podlahy a ten systém je tak zle spravený že voda z neho hocikedy vytiekla davala som aj podnos ale ked sme ho nepoužili 2 dni tak vytiekol celý a žiadny podnos nepomohol no nezabili by ste vynálezcu zistujem dalej na nete aký by som kúpila teraz su aj nejake diskove čistice a zvlhčovače v jednom ale su drahšie ak má niekto skusenosti napiste
Catrin5,prajem pekny den,my osobne doma mame zvlhcovac vzduchu,ale aj tak ho nepouzivam,lebo robi hluk,a ja potom nemozem spat.Ale,inak je dobry,lebo ked je dcera chora tak jej ho pustam,a pomaha to.Ale ked nemam pusteny ten zvl.vzduchu,tak som zacala na vecer prat,a pradlo vyprate nevesam na radiator,ale na susiak.A este,davam do mysky vodu do ktorej pridavam sol morsku.A ta sa potom vyparuje.S tou solou som to pocula,niekde v TV,nejaky clovek si to pochvaloval,tak to robim aj ja.Tiez mame,take problemy v rodine ako TY,dcera mala aj taky suchy kasel,ze sa dusila,bolo to hrozne.Sak Ty vies o com pisem,lebo aj ucpany nos nie je nic moc.Prajem Ti pekny den.