ORGAZMUS

Príspevok v téme: ORGAZMUS
wiwa

Ahoje nedavno som mala prvy x sex a nic som z toho nemala...viem ze je to prvy x normalne ale bojim sa ze to tak bude stale...neexistuje nejaka poloha pri kt. baba dosiahne lahsie orgazmus?Ja asi ten vaginalny nedosiahnem nikdy..on uz je skuseny ale aj ked sa snazil nic..dokonca sme vyskusali aj viac poloh..poradte pls :)

zuza_meduza

jaja ten pocit ze mi treba cikat mavam obcas aj aj ale ten k orgazmu nevedie ...najlepsia poloha na orgasmus je misionar ....ked na tebe partner lezi a drazdi ta zvnutra a aj klitoris zvonku....aby sa dostal k tomu spravnemu bodu tak panvu nadvihni a pokus sa mu nou ist akoby v ustrety ...a never tomu ze orgazmus sa rodi v hlave....je to o spravnej polohe a sposobe

zv

ahoj ja mám orgazmus skoro vždy.80% uspechu je v hlave.ty si musíš riadiť správne tempo a treba mať celkom prázdny moč.mechur.

kaluzka

Jaja a Lienocka, ten pocit na mocenie som mavala dlho aj ja. Vysvetluje sa to aj ako predzvest orgazmu. Ja by som to nazvala inak. Tento pocit som mavala predtym ako som bola schopna dosahovat orgazmus. Hned ako som zazila svoj prvy orgazmus, ten pocit sa uz neobjavil(alebo ho uz mozno vnimam inak). Bol jednoducho prejavom toho, ze som sa nedokazala uplne uvolnit. Moj orgazmus sa vzdy spaja s ejakulaciou, takze ten pocit, ze sa nieco potrebuje dostat von:) bol teda aj celkom na mieste. Takze podla mojho nazoru patrite aj vy medzi tie zeny, ktore mavaju (budu mat) ejakulaciu. Preto sa nebojte uplne uvolnit, a ak z vas nieco nakoniec vyjde:) nebude to moc, ale priezraca tekutina bez zapachu, ktora je uplne normalna a mimochodom pre muzov velmi vzrusujuca. Chce to len vztah plny porozumenia a dovery. Ale hlavne je vase sebavedomie a spokojnost s vlastnym telom. Drzim palce.

evulik22

jaja,vag.orgazmus ma nikdy nenuti na nutkanie na malu potrebu.neda sa to s nicim zamenit.je to vynimocne,sialene ,krasne neda sa to s nicim porovnat,ani zamenit.az to raz zazijes,das mi za pravdu.

jaja

mozem sa spytat niektorej ktora mala uz vag.orq. ci pred jeho dosahnutim ste mali taky ako keby nutkavy pocit ist na malu potrebu???minule som to takto citila a priatel mi vravel ze to je ono no mne to nebolo az take prijemne.mala som pocit ako keby som ho mala ocikat-teda velmi podobny vdaka

jaj

ani ja som nikdy nemala orgazmus a to mam za sebou viac rokov sex.skusenosti,pri masturbacii pride nieco pekne ale je to take kratke,ze mam pocit prilis mnoho snahy prenic zanic,svojho manzela lubim a niekedy je to pekne,ale orgazmus nic