Ahoje nedavno som mala prvy x sex a nic som z toho nemala...viem ze je to prvy x normalne ale bojim sa ze to tak bude stale...neexistuje nejaka poloha pri kt. baba dosiahne lahsie orgazmus?Ja asi ten vaginalny nedosiahnem nikdy..on uz je skuseny ale aj ked sa snazil nic..dokonca sme vyskusali aj viac poloh..poradte pls :)
ORGAZMUS
dzibaaa to ani drazdenim klitorisu nezazijes orgazmus?
wiwa, možno si ešte mladučká a máš dosť času spoznávať svoje telo, týmto som ťa nechcela nastrašiť, určite sa dajú veci riešiť, nemusíš sa vôbec báť, ono to príde samo ak to príde.
ahoj, ja by som tiež rada prispela do tejto diskusie.
tak ja som to už vzdala, no niekedy mi ešte stečú slzy po tvári, ked si predstavím, že orgazmus nikdy nezažijem.
Jednoducho nejde to!
Pred mojim manželom som mala viacero sexuálnych skúseností a nič.
S manželom to bolo však oveľa krajšie, viacej sa snažil, skoro som dosiahla vonkajší orgazmus, ale nie a nie sa to prehupnúť do pocitov slasti.
A vaginálny orgazmus nebol nikdy a asi ani nebude, nechápem to.
Som zdravá žena, svojho manžela ľúbim, tak kde je problém???
Milá WIWA, záleží aj veľmi od toho koľko máš rokov (to sa ťa nepýtam), ako si vyspelá a pripravená mať ,,orgazmus,,. Ja som vag.org. dosiahla až po roku - chce to len tréning, uvolnenie a dôveru v priateľa. Tiež je pravda, že (to ťa nechcem strašiť) nie každá žena môže dosiahnuť vagin. org. Tak držím palce.
nam sa tiez dlho nedarilo, az som dosiahla vaginalny orgazmus a to tak, ze ja som bola na nom a ja som udavala tempo, proste som to riadila, bolo to super a vzdy sa takto spravime obaja, vacsinou naraz, ak nie, tak ja prva a on to potom dokonci: ) vela stastia