neviem co so sebou

5826

Ahojte, nemoze to zo mna vypadnut. Ked sa mam s nou stretnut...idem plne odhodlany, ale potom nic...Asi to necham tak.

škrupinka

vecernica, ak chceš napíš na mail arizona5@orangemail.sk...pokecáme, to tuná by bolo na dlhú debatu a už aj mimo tohto

škrupinka

no tak do toho? skús jej povedať čo k nej cítiš, veď my ženy sme niekedy nevyspytateľné, čo ak ju vzťah s jej \"milým\" neteší ha? a už máš motiváciu....veľa šťastia

vecernica

Skrupinka, pekne si to napisala.Bola si pri tom vsetkom co si poŕezila sama? v uplnej izolacii od ludi? ja sice nie som tak chora, ale som v izolacii,ako to prekonat ako zacat?

5826

No dnes som mal konecne pekny den! Hura, snad sa to konci. No a s tou mojou Laskou...dnes som vazne uvazoval nad tym, ze jej poviem co k nej citim. Neviem sice ako, ale nieco vymyslim. Dakujem Vam vsetkym zatial! Ahojte

kamoska1

Asi by si to mal nejako vyriesit. Ak sa poznate, tak by som vyuzila nejaku vhodnu prilezitost a povedala/naznacila jej to. Ved nikdy nevies, co sa odohrava v jej hlávke....No a ak sa nepoznate, tak skus nejako zaujat aby ste sa bavili...a potom...

kamo125

Poradim ti skus ist za nou a povedat jej co citis. Nebude to lahke ale je to lepsie ako mat v sebe tolko emocii. Skus to neboj sa toho ze to bude potom horsie mozno bude ale budes mat jasno

mamca

Škola,aktivity,nezastavíš sa celý deň...Začínajúce príznaky vyhorenia,predráždenia organizmu. Odpočiň si.:)