Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co so sebou

5826

no ta moja depka uz trva strasne dlho (asi tak mesiac), snazim sa s nou nejak bojovat, ale nejde mi to. Dufam, ze je to naozaj len tym pocasim. Ale dakujem za rady.

vejinka

heh dobre rady..keby si bola zena..tak je to bezne a kedze s chlap..tak to moc bezne nieje ..ano moze to byt s pocasia..ja tiez mavam take depky..ale vzdy ma z toho dostane manzel..takze je to ok:) a co keby si skusil zajst na disko..zatancovat si..a kmosmi ist na pansku jazdu prebrat zeny..poohovarat ich..niekedy to treba aby sa spravila nalada:)

škrupinka

no možno je to aj v tom, že ti nič nechýba....hlúpe že? keď som sa liečila na rakovinu, tak som sa tešila až budem zdravá a budem znova lyžovať a nenosiť parochňu..brrr a iné s tým súvisiace veci. Niekedy mám pocit, že od mladých ľudí sa stále viac očakáva, má to nejaké hranice? Asi, to je ľahká forma depky, ale kto ňou netrpí? SKúS NA DVA DNI VYPNúť telefón a nezapínať comp a uvidíš, že sa na to potom budeš tešiť...ľahké nie? daj vedieť či si to vydržal

optimistka

no tak to moze byt aj z tej nestasnej lasky nejak podvedome.. no a je to dost zla situacia a nezavidim..! skus si vlasne usporiadat myslienky ze co a ako niekedy take upratovanie pomoze a hlavne nezvecsuj svoje city k nej len sa utrapis