Ahojte. Prosím vás, neviete mi niekto povedať, ako to chodí na psychiatrii (otvor. oddelení) na Vianoce a Nový rok? Kedy sa dávajú približne "prepúšťačky" a pod.? A ak je náhodou zdravot. stav horší a otvor. oddelenie by na tie sviatky zatvorili, pacienti sa prekladajú na nejaký čas na uzavreté oddelenie? Ďakujem.
Liečenie na psychiatrii- Vianoce+ Nový rok
ahoj ja som bola tiež už na liečeni asi pred dvoma týždnami som prišla domov. Poviem ti že by som sa tam rada vratila a sviatky stravila radšej tam lebo doma budem cez sviatky zasa iba v depkach. Chcela by som sa Vas ešte opýtat. Ked som bola na liečeni prvý krat musim ist i rok? lebo mam v papieroch napísane že dalšie preliečenie o rok.
babulky a aky mate nazor na antidepresiva?
asi do Ruzomberka...
a aky si mala pred nick 00001
lencok1, a kam by si išla na liečenie?
nie, nie, mám iný nick. Ani neviem prečo ale začala som používať tento:)Tak ako? Mala by si vážne porozmýšľať o tom liečení
no mam 24 a nechcem sit na liecenie ani neveim preco, mozno by mi to prospelo, nakopilo sa mi tolko problemov ze jedinu utechu vidim v liekoch
00001 ty mas stale rovnaky nick moja? lebo neveim v ktorej teme sme spolu kecali, pripomen
je mi smutno
lencok, moja ty si ešte stále frčíš na xanaxoch? mala by si s tým niečo robiť, lebo pokiaľ sa dostaneš na liečenie, tak ťa budú brať ako závisláčku nie ako depresívnu...a inak ahoj dávno sme nekecali:)
lencok, koľko máš rokov? A prečo nechceš ísť na liečenie?:(
babulky aj ja trpim ako kon:(...tiez sa liecim a hrozi mi pobyt na psychiatrii ak sa nespamatam, predvcerom som sa nadpovala xanaxami, mam presne take pocity, nechcem ale aj chcem zit, ale nie takto:(
jasné napíš:)