Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Liečenie na psychiatrii- Vianoce+ Nový rok

Príspevok v téme: Liečenie na psychiatrii- Vianoce+ Nový rok
nevyliečitelná

Ahojte. Prosím vás, neviete mi niekto povedať, ako to chodí na psychiatrii (otvor. oddelení) na Vianoce a Nový rok? Kedy sa dávajú približne "prepúšťačky" a pod.? A ak je náhodou zdravot. stav horší a otvor. oddelenie by na tie sviatky zatvorili, pacienti sa prekladajú na nejaký čas na uzavreté oddelenie? Ďakujem.

00001

Ani si nevieš predstaviť ako veľmi ti rozumiem, chápem ťa a viem si to živo predstaviť. Chodíš niekde k ambulantnému psychiatrovi? Užívaš nejaké antidepresíva? Určite choď na preliečenie, pomôže ti to a uvidíš, zapáči sa ti tam:)Od množstva ľudí som to už počula čo z tadiaľ nechceli ísť domov, napr. aj ja:)A spoznáš tam mnoho super ľudí:)

nevyliečitelná

00001, moja, a preto tam chcem ísť, lebo na tú smrť myslieť nechcem:-( Tiež nezvládam už depresie, úzkosti... Neviem, či mi teraz budeš rozumieť: chcem zomrieť, ale aj nechcem:-( Chcem len žiť inak, krajšie:(

00001

Moja, určite vyskúšaj liečbu. myslím si že ti tam pomôžu, možno sa ti to zo začiatku nebude zdať, ale verím tomu že to bude lepšie. Držím ti pršteky:)A ešte niečo, na smrť ani nemysli, áno? To nie je dobré riešenie. Smrť ti za to nestojí:)usmej sa trošku:)

nevyliečitelná

00001, ďakujem za odpovede. Myslím, že je vlastne jedno, či by ma pustili domov, alebo nie, aj tak sú u nás doma tie sviatky také divné, smutné, neprebiehajú ani ako sviatky... Hmm.... A jedny takéto Vianoce by som za zdravie obetovala, i keď je otázne, či by mi v nemocnici pomohli. Ale než sa zabijem, aspoň skúsiť by som liečbu mohla:-(
Vecernica,
asi si ma zle pochopila, nechcem ist na liecenie preto, aby som nebola sama. Ale tak ma napadá- prečo by si mala byť cez sviatky úplne sama? Určite máš niekoho, koho by si svojou prítomnosťou potešila- nemáš ani súrodencov?

vecernica

ahoj Nevyliecitelna ja som aspon si myslim zdrava a zle zvladam svitky bez tak. SOm sama, kedze som sa rozisla. Uplne sama doma. Takze aj pre mna by bolo tazke zostat doma natoz, keby som trpela velkymi depkami.Smutna som velmi z rozchodu a tiez s toho dovodu ze nemam rodinu.Pre to by som na tvojom mieste isla urcite prave na sviatky tam. a kludne aj na zavrete oddelenie.Spoznas inych ludi a mozno pookrejes.Sviatky su pre vela ludi traumou ,lebo sa zamyslaju nad zivotom a analyuzuju.To je fajn ze mas tu odvahu sa dat liecit a urcite co poznam ludi to prospeje,aj ked to nezbadas hneda mnoho ludi na to frfle,ale ucinok sa dostavi neskor. mozno aj o par mesiacov.nap ako si sa rozhodla vecernica