Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Váha + výška

Meretseger

Hmm, okej, koniec koncov, najlepšie bude skončiť pri váhe, s ktorou sa budem cítiť v pohode, a to nemusí byť práve 45kg. Začnem s tými 50kg, nemusím za každú cenu blbnúť, to je pravda.

darkdark

45 sa mi zda ozaj malicko. teraz sa ti zda ze potrebujes dat dolu tolko, ale s kazdym kilom ti ubudne viac opticky (-1kg zo 60 kg baby je ine ako -1kg z 50kilovej baby). takze si daj ciel nejakych 50 a potom uvidis, ale 45 je nebezpecne, nahodou pride nejaka choroba a nevydrzis.

Meretseger

Maoam: Čože? Nie. Len záchvatové prežieranie. Takže asi hej, okej. S tým moc neschudnem, že jo - ale na druhú stranu si viem ísť za svojím.
A houby skreslene... pozriem a vidím, nie? A to, čo vidím, sa mi ale vôbec nepáči.

bez_S

ja som počítala , že si takmer dospelá žena a pre dospleú ženu je málo 49kg. Ideálna váha je pri ktorej sa cítiš dobre. Ale 45 kg hm...

Maoam

Meretseger: tak ale ty sa vnimas velmi skreslene

poznam baby, co maju 160-161cm, tie, ktore klesli pod 48kg, vyzerali ako anorekticky

Heatherka

pri vyske 158 je 55 kil uz vela.
ja som mala niekedy 55 kil a cez zadok 104cm a to uz velmi pekne cislo nie je. teraz mam 50 kg. kym zena nie je vysportovana a nema svaly tak urcite nie 55 kil, ja som vtedy strasne chcela schudnut....

Meretseger

Ako to, že aj nad 50kg pri výške 158cm? Keď som mala 51kg (pri výške 160cm), vyzerala som desne, tvár ako mesiačik v splne a brucho takmer také, akoby som bola tehotná O_o Mienim to dať na cca 45kg, mám to ako novoročné predsavzatie, lebo som už totálne zakomplexovaná zo svojich mier :-/