REKTOSKOPIA-

Zem

Dobre rano .zajtra idem na rektoskopiu mam pripravok Picoprep nie je mi jasne ci mozem rano dnes nieco lahke jest a potom len pit ....caj kavu vodu dzus .ako je tam uvedene .Dakujem

salonka

skoda ze si prec, prave som prisla, tak dobru noc a dik.
ak prides, tak ked to nie je zapal-ta granulacia, tak co teda?vznika aj z toho rakovina ked to nie je polyp? a tie lieky 4 su presne na to, ci na zapal, ci na hnacky?a ma ich vyznam este teraz brat?maju aj iny ludia granulaciu creva a vyliecili ju? vies mam vela otazok lebo sa bojim ked si pisala aj o moznej rakovine v suvislosti s granulaciou a nemam sa koho spytat :)
pa

dagmar

vies,viem,ako to chodi v zdravotnickych zariadeniach,ale nebudem to tu pisat,lebo mi tu zakazu pristup..mna totiz moja praca velmi bavi a tak sa ju aj snazim robit..a nasim pacientom vysvetlime vzdy vsetko,aby tomu rozumeli:-))

salonka

vies, ja neviem, bude tomu rok co som tam bola s tymi problemami a vtedy uz boli tie hemoroidy drobne nezapalene 1.-ho stupna, len som nevedela co znaci ta granulacia. teraz len obcas trochu krvacam po stolici ked ju mam tvrdu alebo tlacim

dagmar

pockaj,ved som pisala,ze ta granulacia sa moze tykat aj hojenia tych hemoroidov...rakovina vznika z polypov,a roznych vyrastkov,ktore v creve nemaju co hladat

dagmar

robim na vseobecnej ambul.,takato a aj podobna kombinacia liekov pomohla mnohym nasim pacientom,ktori mali podobne a aj horsie problemy,ako mas ty,takze sa neboj,ze by som tu pisala blbosti..teraz mas nejake problemy?..v akom stave mas hemoroidy?

salonka

no a rakovina vznika aj z takej granulacie, ci len z polypu? alebo polyp vznika z granulacie?
granulacia je vlastne zapal, ano?

salonka

tie lieky mi nic nevravia, cierne uhlie som tusim chvilku brala,ale bolo to uz davno, teda vtedy ked som mala tie hnacky a tu rektoskopiu, to uz bude na novy rok vlastne rok tomu, tak neviem ci ma zmysel brat tie lieky?
a pracujes na gastroenterologii?ci ake oddelenie-specializacia