pomaha zpevnit postavu?nie som silna len potrebujem zpevnit telo poradte mi niekto ci su to neni vyhodene peniaze Dakujem
ORBITREK-poradte
ja cvicim skoro mesiac 25 min denne a na vahe ziadne zmeny...cvicim na najnizsej zatazi-ze by bol problem tam? poradte...
ja to mam tiez doma a pouzivam ho ako vesiak na oprate pradlo..
..podla mna su to vyhodene prachy..a mozno fajn pre pevnejsich, ktori sa tazsie dostanu z domu...je dobry na vypotenie ale ci na spevnenie...mozno len stehien a zadku...
no moja mamina zacala cvcit na orbitreku kazdý den od januara cez spravy t.j. od siedmej az do niakej pol osmej a viditelne po troch mesiacoch zostihlela ale ked prestala cvcit nabrala to vsetko spat a este aj nieco k tomu
ahojte ja uz tiez mam orbitrek z exi sportu od januara a citim zmenu.Najviac mi pomohol na ramena a kolko na nom cvicite minut?Ja teraz 25 min.denne
Ahojte...ja mam uz orbitrek asi 2 mesiace a musim povedat, ze nohy a zadok urcite spevnuje:)na brucho to nema ziadne spevnujuce ucinky, a tiez je dobry na kondicku...ale mne islo hlavne o tie nohy a zadok, takze ja som spokojna...paaaa
ahojte.chcela by som sa spytat,ci je orbitrek vhodny aj na brucho a boky.a ja rozmyslam nad jeho kupou,no okrem noh a zadku mi ide hlavne o tieto partie.dik
Preboha baby co blazniete? ja robim vo fitku a viem ze cvicenie IBA na orbitreku nikam nevedie,zatazuje jednostranne stale tie iste svaly,vznika nerovnovaha vo svalovom tkanive.Nechcem robit reklamu nijakemu vyrobku ani odradzovat.Skuste sa informovat aj inde na ine formy cvicenia,nemusite chodit do fitka staci ked sa poradite u trenera ake partie potrebujete precvicovat a co je na to vhodne.netreba hned po kazdej reklame v tv shope bezat kupovat nekvalitne orbitreky.takisto pozor na licencie,treba sa info.ci je pristroj vhodny bezpecny a ci neposkodzuje ine casti tela.neverili by ste ale su aj take.