Ahojte! Pred istým časom som prekonala chorobu, ktorá mi velmi poznačila tvár.
Akné akné samé akné!!! Riešila som tento problém s dermatológom a bezúspešne, bola som zúfalá. Až kým som nezačala používať istú kozmetiku a nezačala sa vhodne stravovať! A dnes mám krásnu pleť aj jazvy padli doprachu zabudnutia!!!
Už niekoľo mesiacov sa venujem pomáhaniu všetkým čo majú problémy s krásou a hlavne zdravím pleťi! Ak sa potrebujete poradiť napíšte! Rada pomôžem, ak budete chcieť udeje sa zázrak!
Máte problémy s pleťou?
Ahoj sisilka! Použivala som Mary Kay ako som už písala. Ak máš problémy tak ti ju vrelo odporúčam. Na mňa sa obrátilo kopec známych a ja som im ju nasadila spravila poradenstvo a niektorý ku mne poslajú členov svojej rodiny, ktorý majú problémy s pleťou. Boli nadšený lebo ma poznajú a videli ako sa krásne moja pleť vyliečila, tak sa mi zverujú do rúk aby som im pomohla! Takže kľudne kontaktuj niakú Mary Kay poradkiňu ona ti spraví profil pleti a nasadí ti vhodné prostriedky samozrejme s tvojím súhlasom!
A keď budeš robyť pravidelne všetko tak ako máš tak výsledok bude krásna a zdravá pleť.
Dobrý deň, ja by som sa chcela spýtať prispievateľa mimicek akú kozmetiku používala ked sa jej pleť dala do poriadku, dá sa povedať, že som na tom podobne ako ona.
Akú máš pleť to najlepšie zistíš ráno. Postavíš sa pred zrkadlo a pozrieš či máš mastnú bradu, okolie lícnych kostí a stred čela ak ano je jasné že máš pleť zmiešanú! Ak máš mastnejšiu pleť len večer tak ju máš normálnu.
S tým pomáhaním to poznám aj ja som si sem tam pomohla ale môj priatel mi vždy dal po prstoch a odnaučila som sa to...
Používaš make-up? Ak áno na čistenie je lepší naiký mastnejší čistiaci krém, dobre ti odstráni make-up, vyčistí póry a nevysuší. Tonikum nepoužívaj s alkoholom také môžeš mať v zálohe keď sa ti niečo zapáli a používaj ho len lokálne inak si dávaj lakšie vyrovnávajúce tonikum a na záver vyrovnávajúci krém ak ti ten čo používaš nevirovná dosť pleť tak skús zmenu! A raz do týždna si daj niakú ľahkú vyrovnávajúcu masku! Vhodný make-up je tiež dôležitý aj ten musíš prispôsobiť pleti!
Pi vela vody ak patríš ku tím čo vipijú len 2 deci denne to je máličko dostatok tekutíj je dôležitý aby sa ti pleť nevisíchala, skôr zostárne!
Dôležité sú tiež pohyby pri umývaní, vždy smerom hore a ku vlasom, nie k nosu!
Nedotýkaj sa pleti ak nemáš umyté ruky! Človek ani nevie ako, pri pive s kamošmi sa oprie o ruku a chytí si tvár, na to si dávaj pozor! Na zapápal používaj skôr sťahujúcu masku, s obsahom gáfru sú vdačné ale len lokálne a tonikum s alkoholom tiež len lokálne!
Smozrejme ti odporúčam MK je to to najefektívnejšie čo poznám ja a aj ženy a muži čo MK už používajú. Výhoda je aj to že máš ku kozmetike aj poradenstvo, poradkina ti navolí prostriedky, ukáže ti čo a ako a dá ti "manuál" k použitiu inak by si mohla niečo popliesť.
O tej kozmetike som tu citala same chvaly. Ja mam plet v podstate v pohode, kym si sama "nepomaham". Len neviem, aku plet vlastne mam. Ak sa mi urobi vyrazka, tak na cele alebo brade. Na nose nie, ten mam skor suchy. Celo pri vlasoch tiez. Bradu mam mastnejsiu. Lica su v pohode. Pouzivam Garnier Essentials gel na cistenie pleti, na vyrazky cajovnikovu tycinku od Oriflame a krem garnier na normalnu az zmiesanu plet.
O tej kozmetike som tu citala same chvaly. Ja mam plet v podstate v pohode, kym si sama "nepomaham". Len neviem, aku plet vlastne mam. Ak sa mi urobi vyrazka, tak na cele alebo brade. Na nose nie, ten mam skor suchy. Celo pri vlasoch tiez. Bradu mam mastnejsiu. Lica su v pohode. Pouzivam Garnier Essentials gel na cistenie pleti, na vyrazky cajovnikovu tycinku od Oriflame a krem garnier na normalnu az zmiesanu plet.
Mary Kay! Keď som začínala mala ma pod dohľadom žena ktorá mala problémi s exzémmi a pomohla jej táto kozmetika. Tak som to skúsila aj ja, zo zúfalstva, niak velmi som tomu neverila ale keď sa nemôžeš pozrieť na seba v zrkadle tak skúsiš všetko!
po 2 mesiacoch sa mi prestala tvár zapalovať, potom ma stálo 5 mesiacov kým som tvár zbavila velikánskych jaziev a škvŕn a potom už len zostávalo vyriešiť len malé problémiky!
Ide o to že pri tejto kozmetyke ti vždy má kto poradiť navoliť prostriedky, kontrolovať správnosť aplykácie a kontrolovať výsledok.
Ahoj jany! Tieto problémy má vela ľudí halvne sa snaž používať kozmetiku ktorá ti nielen pomôže zbaviť pleť mastnoty ale aj ju poriadne hydratuje! Pretože sa pleť zbytočne ešte viac poškodí keď ju budeš šokovať agresívnimi čistiacimi gelmi a hlavne tonikami s alkohholom. Tonká s alkoholom používaj vždy len lokálne na akútny zápal!
Dôležitá je aj pravidelnosť preože nie všeci ľudia si uvedomujú že ráno májú na tváry kopec nečistôt čo telo v noci vylúči, len tak si prepláchnu tvár vodou a idú do práce či školy! to je chypa čistenie musí byť pravidelné a musí podliehať určitým zásadám, krokom a postupnostiam.
Napíš mi čo všetko teraz používaš ako často a
ako prebiaha tvoja večerná a ranná starostlivosť o pleť, krok po kroku.
Aka kozmetika Ti teda pomohla?
Nie ! Na počkanie skutočne nie! Aby sa pleť dostala do optimálneho stavu je potrebné niekolko mesiacov pravidelne ráno i večer hĺbkovo čistiť pleť a hydratovať! Potom sa zazrak udeje!
To skôr v príbalovom letaku napr. skynorenu od dermatologa je napísané že vaše problémy vyrieši za 3 mesiace!
Skúšala som nestalo sa akurát ma vždy pol až 3/4 hodinu po aplikácii pálila pleť a mala som ju dosť škaredo šupinatu
Zázraky na počkanie neexistujú.