Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Máte problémy s pleťou?

Príspevok v téme: Máte problémy s pleťou?
mimicek

Ahojte! Pred istým časom som prekonala chorobu, ktorá mi velmi poznačila tvár.
Akné akné samé akné!!! Riešila som tento problém s dermatológom a bezúspešne, bola som zúfalá. Až kým som nezačala používať istú kozmetiku a nezačala sa vhodne stravovať! A dnes mám krásnu pleť aj jazvy padli doprachu zabudnutia!!!
Už niekoľo mesiacov sa venujem pomáhaniu všetkým čo majú problémy s krásou a hlavne zdravím pleťi! Ak sa potrebujete poradiť napíšte! Rada pomôžem, ak budete chcieť udeje sa zázrak!

elle

Mi nehovor ze si sa zbavila jaziev, aka zavadzajuca info. Jazva vznika narusenim hlbsej vrstvy koze - zamše, zanechava trvale nasledky ako su jazvy, daju sa odstranit chemickym peelingom alebo dermabraziou, zbrusovanim koze. Nepis tu s prepacenim kraviny kvoli reklame.

sharpeika

Ahoj.ja by som mala na teba taku otazku ako vyriesit podkozny maz na tvari? nieje to az take hrozne,hlavne len na nose mam viditelne mastnu plet.Inak som s pletou spokojna.Cistim 2 a viac krat za den,kozmetika mi vyhovuje,pory mam uz slabe ale riesim to u kozmeticky,takze to je ok a pravidelne robim peeling,kt.mi sice prospieva ale po 2 dni mam zase priznaky mazu na nose.Co by som mala pouzivat pripadne co by mi pomohlo sa zbavit mazu?

lena22

Ivka píšeš že máš čierne botky? Neni sú to celkom obyčajné uhríky? To ti dá do poriadku kozmetička alebo si ich môžeš aj sama vytlačiť. Len daj pozor na hygienu.

mimicek

Hej jazvičky sa dajú odstrániť aj inak ako laserom! Vlastne ide o vybrusovanie kože odstranuje to vrásky a aj jazvičky! Koža má regeneračný potenciál treba jej trošku pomôcť a zregeneruje s do krásy a zdravia!

mimicek

Ahoj Ivka! Zozačiatku je to kúsok finnančne bolestivé ale zas nič až tk strašné! No vlastne je to fiančne rovnako náročné ako lepšia kozmetika predávaná v drogériach!
Ale ináč je to úplne bezbolestné!

mimicek

Ahoj Ivka na "kratry" je vinikajúci chemický mikrodermálny peeling! Spravia ti to v niektorých kozmetických štúdiách alebo alebo v centrách plastickej a estetickej chyrurgie neboj sa njeje to žiaden zákrok ale jedno sedenie vide okolo 600 - 800sk niekde možno viac. V May Kay je máme tiež takýto produkt vydrží ti to dlho a môžeš si to kedykolvek dova spraviť sama! A výde to lacnejšie! Toto ti pomôže aj od čiernych bodiek ale na ne by som odporúčala masku s peelingovími zrniečkami v tomto prípade na mechanickej bázi čiže opiluješ trením a nie chem. reakciou

ivka:(

ja mam zasa problem ze sa mi na lisach spravili take krateriky aa aa mam cierne botky aa nevem jak nato:(neviete mi pomoct aby som tie krateriky nejak uhladilA??prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. som zufala:((