Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Máte problémy s pleťou?

Príspevok v téme: Máte problémy s pleťou?
mimicek

Ahojte! Pred istým časom som prekonala chorobu, ktorá mi velmi poznačila tvár.
Akné akné samé akné!!! Riešila som tento problém s dermatológom a bezúspešne, bola som zúfalá. Až kým som nezačala používať istú kozmetiku a nezačala sa vhodne stravovať! A dnes mám krásnu pleť aj jazvy padli doprachu zabudnutia!!!
Už niekoľo mesiacov sa venujem pomáhaniu všetkým čo majú problémy s krásou a hlavne zdravím pleťi! Ak sa potrebujete poradiť napíšte! Rada pomôžem, ak budete chcieť udeje sa zázrak!

barbie

Ahoj, mohla by si mi prosim poradit ako a cim si spravne cistit plet a ako sa o nu starat. Mam 22 rokov a asi pred pol rokom sa mi na tvari zacali vyhadzovat vyrazky a pritom som s tym predtym nikdy nemala problemy. Mozno je to make-upom, ktory pouzivam. Uzivam aj zinok a vit. E. Neviem ako sa spravne starat o plet a ake pripravky si zaobstarat. Dakujem

poliewoocka

Aj ja som pocula o MK ako o zazraku, jedna znama mala hrozne problemy, nepomohli jej ani niekolkonasobne vysetrenia, dermatologovia zalamovali rukami, proste, nic. Po dlhsom pouzivani MK sa jej problemy vytracali...pouziva ju aj jej dcera a su s nou spokojne.Len tolko...

fiona

dada na rozšírené pory je velmi dobra pleťová voda witch hazel (hammamel virginsky). mám to odskúšané, sťahuje pory, treba pravidelne večer čistiť pleť. inak dostaneš ju u RNG v predajni, lebo je malokde zohnať.

dada

ludia,viete co mne pomohlo na vyrazky? kamilkovy(harmancekovy) caj - presnejsie horuce obklady z neho. teraz sa mi uz spravi len raz za cas nejaka ta vyrazka..tomu sa asi neubranime,ze?
a este som sa chcela spytat - neviete niekto o nejakej zbrani proti rozsirenym porom na tvari(ciernym bodkam) ? d.

jenjen

Som byvala dealerka kozmetiky Mary Kay. Moje hodnotenie??? Financne narocnejsia ako avon ci oriflame, zazraky necakajte!!!Rovnake vysledky mozete badat pri vichy ci eucerine z lekarne.

fliačik

Ahojte, keď môžem pridať svoj názor, tak mne Mary kay vôbec nepomohla, ale vôbec, používala som pleťovú vodu aj čistiaci gél na akné a výsledok žiadny, možno Vám zaberie. Toľko...

mendy

AHOJ BOLA BY SOM VELMI RADA,keby si mi poradila teraz mam krem skinoren moja plet sa mi ako kedy zlepsuje uz skoro rok chodim ku koznej..a cistiacu vodu pouzivam biodrerma robim nieco zle?

leli12

problemy s pletou? skoro nikdy neboli...minimalne, raz som chcela dat maly probem naporiadok, bola som nalaseri a prave po nom mi ostalo 30 jaziev, dovtedy skoro bezchybna plet, tak ako sa asi musim citit, bojujem s tym, ale niekedy ma chyti velky hnev