Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

UZ DALEJ NEVLADZEM . POMOOOOOC !!! :((((( (vztah)

Príspevok v téme: UZ DALEJ NEVLADZEM . POMOOOOOC !!! :((((( (vztah)
crygirl

ja uz neviem co robit,tak som sa rozhodla ze to asi napisem sem aby mi vobec niekto mohol poradit. som so svojim uzasi rok pricom odkedy odisiel studovat do BA stale sa hadame, on sa vyhovara na mna ja na neho, chcela by som zistit kto ma chybu? naposledy sme mali hadku: povedala som mu ze mi vadi,ked mi nieco slubi a nedodrzi to, napr: mal mi napiat sms, nenapisal, pytam sa ho preco a on ze to jeho vec, dalej ze preco mi nezavolal ked mi slubil, a on ze ja niesom poviiny ti volat kazdy den...... a zase na mna zvalil vinu, ze som sa ozvala, ze som podrazdena niecim asi, alebo ze mi stale nieco vadi,..pritom su to normalne principy vztahu .... viem ze tato otazka nieje adekvatna a neposkytne objektivne nazory ale cem sa vas opytat myslite si ze ma ece lubi?? ked som sa ho na to spytala,povedal ze zase si sprostosti namyslam ...tak v com je chyba ???

inuška

Dôvera vo vzťahu je prvoradá, ale to jeho správanie asi nie je na mieste. Skúste sa otvorene porozprávať, kde to vázne. Netreba hneď myslieť na neveru, aj keď človek nikdy nevie, papa

ivuus

aj moj chalan chodi do skoly v ba. a odvtedy ako je tam je takyto isty. Stale vsetky nase problemy zvaluje len a len na mna..aj ked najvacsi problem ma asi on. Ale ja viem ze teraz ked je sam, je v ba, zije vysokoskolsky zivot (kruzkovica, izbovica, chodbovica a vecko) tak sa mu zivot so mnou zda byt nudny..Mozno by som mala byt akcna..lenze po tyzdni co ho nevidim chcem byt len s nim a nie chodit stale len von zit. Ale chlapi su uz bohuzial taki, nikdy nechapu nase potreby. Skus porozmyslat ci este stojis o taky vztah..

1bambulka14

crygirl, ja mam zase 18 a on 23...no my sa tentoraz uvidime raz za 2 týždne...a to som sa s nim chcela pred tym porozpravať a on si nenašiel ani 5 minuť na mna :((

elablue

K tomu poviem len jedno, ked chlap miluje ženu tak takto arogantne sa k nej určite nespráva.A ty si žiadnu chybu nespravila.

neillinka

Ja som mala so svojim tiez ten isty problem.Boli sme spolu 7 rokov a posledne 4 mesiace robil to iste,co ty opisujes.Vedela som,ze sa nieco deje.Zena to vyciti.Pytala som sa,plakala,kricala,prosila. No nic nepomohlo.Az som nakoniec zistila,ze ma posledne 4 mesiace podvadzal z kolegynou z prace. Tak sa skus pozerat aj tymto smerom.

njn

nechodis ty s mojim ex????:D......ale nie.Je to fakt ze mozes byt aj ty trosku podrazdena ale keby to chapal tak to nezvaluje len na teba a snazi sa to riesit....aaa on to len ututlav....takze nemysli si ze ta BA ho mozno zmenila.Zmenila ho urcite!!!Tak sa s tym zmier co najskor a patricne sa k tomu postav.....lebo zatial co on si mozno uziva ty sa trapis nad nim a nad vasim vztahom......

crygirl

majussa ---- to som sa uz velakrat snazila... no stale neskor zvalil vinu na mna ze len kvoli mne sa znovu hadame..kazdy tyzden ... ale ked mna trapi to ako sa ku mne sprava, a ked toto poviem, tak ze mi uz znovu preskakuje, ze som podrazdena...a tak...a pritom to bol UZASNY DOKONALY MILY UPRIMNY chlapec ... ktoreho kazdy chvalil, cela dedina z ktorej pochadza... mam pocit ze ho zmenila bratislava spolu s chalanmi s ktorymi je na intaku